Prisma zet vrijwilligers in het zonnetje


Prisma zet vrijwilligers in het zonnetje

Amsterdam, 26 november 2015

Stichting Prisma, die zich inzet voor Amsterdammers met een verstandelijke beperking, organiseerde dinsdagavond 24 november voor haar vrijwilligers uit West een etentje. Dit als waardering voor hun inzet het afgelopen jaar voor het project Ik wil met jou….in West van stichting PrismaDie vijftig vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor buurtbewoners met een verstandelijke beperking.  

Ik wil met jou… in West
Ik wil met jou …in West bestaat uit vier projecten; Show Your Talent, Welkom bij Ons, Maatjesproject West en Expeditie West. Doel van het project is om buurtbewoners met en zonder verstandelijke beperking in West in contact te brengen en bestaande voorzieningen in de wijk toegankelijk te maken. Er wordt samengewerkt met welzijn- en zorgorganisaties uit Amsterdam West.

Tijdens een heerlijke maaltijd, gekookt door Jettie Noten, zelf vrijwilliger en gepassioneerd kok gespecialiseerd in Surinaams eten, maakten de vrijwilligers van de diverse projecten kennis met elkaar, en deelden hun kennis en  ervaring. Aan tafel was het een mooie mix van diverse mensen, van nieuwe en ervaren vrijwilligers, jong en oud. ”Vrijwilligers zijn het kapitaal van onze organisatie. We zijn enorm blij met hun inzet en dat willen we belonen met dit etentje laten zien”, aldus projectleider Karen Soeterik

Ook vrijwilliger worden?
Prisma heeft altijd behoefte aan nieuwe vrijwilligers.
Lijkt het jou leuk om ook iets te doen voor een ander? Kijk eens op de website van Prisma waar allerlei leuke vrijwilligersvacature zijn te vinden.

Meer informatie over het project Ik wil met jou..in West vind je ook op www.stichtingprisma.nl.

foto: Sake Rijpkema

Laat een reactie achter

  • Deel op: