MENU

Nieuws

Nieuwe poster Clubs & Cursussen 2018-2019

Nieuwe poster Clubs & Cursussen 2018-2019

De nieuwe poster Clubs & Cursussen is er!
Op deze nieuwe poster vind je het Prisma aanbod voor het nieuwe seizoen van 2018-2019.
Het is de kalender met de wekelijkse clubs en cursussen zoals stijldansen en toneel. Maar ook met ons nieuwe aanbod, zoals bowlen op woensdagavond bij Knijn of een proefduik op vrijdag 14 september.

Lees verder >

Mini Milkshake

Op vrijdag 27 juli is er weer het Mini Milkshake!
Ook dit jaar er weer het Mini Milkshake. Afgelopen jaar was het een groot succes. Daarom organiseert Milkshake ook dit jaar weer een mooi event op vrijdag 27 juli. Het is een festival met muziek, verrassende DJ’s, kleurrijke dansers, diverse activiteiten en heerlijk eten en drinken. Buiten op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam West. Het Mini Milkshake op vrijdag 27 juli, is een festival speciaal georganiseerd voor mensen met en zonder beperking.

Lees verder >
Prisma in de zomer

Prisma in de zomer

Het is zomervakantie voor de Prisma Clubs & Cursussen! De vrijwilligers zijn even vrij en misschien ga jij zelf even op vakantie. Na de zomer, in de derde week van september, starten de meeste Clubs & Cursussen weer. Dat is vanaf maandag 17 september.

Lees verder >

Buurtmaatjes: Arjan en Sophie

Arjan en Sophie kennen elkaar via het buurtmaatjesproject. Arjan woont in Zeeburg. Sophie is een tweedejaars studente Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam in Oost. Voor haar stage bij Prisma deed ze mee aan het buurtmaatjesproject. Een project waarbij iemand met een verstandelijke beperking tijdelijk wordt gekoppeld aan een maatje.

Lees verder >

Zomers concert door Prismakoor

Op maandag 25 juni is het de laatste keer voor de zomer dat het Prismakoor samen zingt. Daarom maken we er een speciale avond van. Iedereen is welkom! Het optreden vindt plaats in Huis van de Buurt De Boeg. Publiek is van harte welkom om te komen luisteren.

Lees verder >

Vrijwilliger in Beeld: Loes voorleesvrijwilliger

Loes Raymakers heeft een passie voor taal. Voor Prisma leest ze voor aan een woongroep van Cordaan. Dan komen de prachtigste sprookjes voorbij of andere favoriete verhalen van de luisteraars.

Lees verder >
Steun Prisma, doneer! Hoe werkt het?