Wegens het coronavirus organiseren we minder uitstapjes
en hebben we minder activiteiten.
Maar we zijn altijd op zoek naar vrijwilligers.

Het goede nieuws is dat je wel iets kunt betekenen voor onze deelnemers! We zoeken namelijk vrijwilligers die belmaatje willen worden! De vacature vind je hieronder.

Prisma Belmaatjes

We worden allemaal getroffen door de maatregelen rondom het coronavirus. Veel van onze deelnemers zijn al eenzaam en worden op dit moment helemaal beperkt in hun doen en laten. Wekelijks een uitje met een vrijwilliger of naar een groepsactiviteit gaan kan nu niet.

Daarom zoeken we vrijwilligers die belmaatje willen worden! Met jouw telefoontje kun je een wereld van verschil maken in het leven van de deelnemer. Want het is altijd fijn als iemand even vraagt hoe het met je gaat en wat je bezighoudt.

Hoe vaak je belt spreek je af met de deelnemer. Denk aan 2 x per week bellen tot dagelijks een kort belletje. Het belletje is voor de gezelligheid, maar ook bijvoorbeeld of mensen de nieuwsberichten hebben begrepen. Ook op dit vlak kun je dus veel betekenen. Help je mee?!

Je houdt contact met een professional van Prisma en kunt met al je vragen bij ons terecht. Het vrijwilligerswerk is in ieder geval tot 1 juni (en eventueel langer indien de maatregelen worden verlengd).

Ja ik wil het verschil maken!

Meld je aan met een korte motivatie en cv, mail aan: info@stichtingprisma.nl