Vervoer

Vervoer – Groepsvervoer Clubs en Cursussen

Heb je je voor het seizoen 2018-2019 aangemeld voor een club of cursus van Prisma?
Ben je nieuw bij de activiteit, dan kom je eerst kennismaken bij de club of cursus.
Voor deze eerste keer, regel jij of regelt jouw begeleider, het vervoer.

En daarna?
Blijf je het seizoen meedoen aan de club of cursus, dan zijn er twee mogelijkheden:
1. Je regelt zelf je vervoer, dan zorg je zelf dat op de locatie op tijd komt.
Dat doe je volgens de planning die we je toesturen. Hierin staan de data waarop er les is of wanneer het vakantie is.

2. Je wilt mee met het groepsvervoer van Transvision. Dan doe je het volgende:
De aanvraag doe je via Prisma. Je stuurt een mail aan: info@stichtingprisma.nl
Zet in de mail:
Jouw AOV pasnummer + geboortedatum.
Geef aan of je een rolstoel of scootmobiel meeneemt,
Geef aan of je een begeleider meeneemt.
Dan kan de vervoerder daar rekening mee houden.

Prisma meldt jou dan aan voor het groepsvervoer. Je wordt dan volgens de planning – van de activiteit op de dag en juiste tijdstip opgehaald en na afloop weer naar thuisgebracht door Transvision. Heeft Prisma nog vragen naar aanleiding van jouw mail, dan neemt ze contact met jou op. Voor de duidelijkheid: Prisma bemiddelt in het groepsvervoer, maar regelt dat niet. Die zorg ligt bij de vervoerder Transvision.

Om het vervoer soepel te laten verlopen hebben Prisma en de vervoerder spelregels opgesteld. Lees deze door. Je vindt ze onder de link >> Spelregels Transvision

Let op:

• Het groepsvervoer geldt alleen voor deelnemers die in de gemeente Amsterdam wonen. Woon je buiten de gemeente Amsterdam, dan moet je het vervoer bij jouw eigen gemeente aanvragen
    Kortom: AOV – Groepsvervoer kan alleen als je ook een pas hebt van het Aanvullend Openbaar Vervoer – Amsterdam.

Heb je geen vervoerspas van het AOV?

Heb je geen AOV pas, maar wil je die wel aanvragen, doe dat via het formulier op de website:

• Ga naar: amsterdam.nl/ao
  • Of neem hiervoor contact op met Wmo Helpdesk telefoon 0800 0643 (gratis)
    op werkdagen tussen 08:00 – 18:00 uur

Kom je er niet uit? Neem gerust contact met Prisma op bel 020 8866260