PrismaKoor

Eind
20 mei 2019

Centrum Kijkduin

Van zingen word je vrolijk ! Het Prismakoor bestaat uit mensen die veel van zingen houden! Zing mee met bekende liedjes, en als je het…

Van zingen word je vrolijk !

Het Prismakoor bestaat uit mensen die veel van zingen houden! Zing mee met bekende liedjes, en als je het leuk vindt krijg je een solo, onder leiding van een vaste dirigent en met begeleiding op de gitaar. Het koor treedt ook af en toe op.

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze