Prismakoor

Dag
maandag
Start
27 mei 2024

Tijd
19.30 - 21.00
Kosten
€ 210,00

Locatie
Amsta Karaad

Heb jij zin om te zingen? Word lid van het Prismakoor. Het koor wordt begeleid en ondersteund door een dirigent en een team van vrijwilligers,…

Heb jij zin om te zingen? Word lid van het Prismakoor. Het koor wordt begeleid en ondersteund door een dirigent en een team van vrijwilligers, die de liefde voor muziek combineren met aandacht voor onze bijzondere koorleden. Het repertoire is breed, hedendaagse Nederlandse popmuziek en Engelstalige nummers met eigen Nederlandse teksten. Het koor wordt muzikaal begeleid door een gitarist. Het belangrijkste motto van ons koor is, lekker samen zingen en plezier hebben. Het koor treedt jaarlijks op bij Paradiso Korendag, altijd een groot succes!

Je betaalt €210,- voor het hele seizoen. Dat zijn 31 lessen plus minstens 1 optreden. Deze vinden plaats tussen 18 september en 17 juni. Elke week op maandagavond. Behalve in de schoolvakanties en feestdagen. Als je elke week komt is het €6,70 per les. Het is niet mogelijk om per les te betalen. Als je later instroomt betaal je de resterende lessen tot het einde van het seizoen.

Heb je een stadspas met groene stip? Dan krijg je €100,- korting op deelname aan het Prismakoor. Vul je stadspasnummer in op het aanmeldformulier. Dat hebben we nodig om de korting te activeren.

We hebben nog plek voor een paar deelnemers (vooral vrouwenstemmen), schrijf je in! Wil je eerst proefzingen, dat kan. Stuur een mail aan: info@stichtingprisma.nl

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

  • Deel op: