VACATURE TRAINER SPORT EN BEWEGEN


VACATURE TRAINER SPORT EN BEWEGEN

Stichting Prisma zoekt: 

TRAINER SPORT EN BEWEGEN (2 tot 6 uur per week)

voor kinderen in het speciaal onderwijs 

Stichting Prisma 
Al 50 jaar zorgt Prisma er samen met vrijwilligers voor dat Amsterdammers met een verstandelijke beperking kunnen meedoen in de stad. We doen dit door activiteiten te organiseren voor jong en oud, en door onze deelnemers te begeleiden bij het vinden van zinvolle vrijetijdsbesteding en sport. Kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking bieden wij de naschoolse lessen ‘Sport en spel’. Wij geloven erin dat het levensgeluk wordt vergroot als je een plek vindt waar je kunt meedoen, waar je gezien en begrepen wordt. Hiervoor zetten wij ons vol energie in met ons team van 17 medewerkers 

Jouw baan 

Als trainer geeft je lessen Sport en Spel aan kinderen tussen 4 en 20 jaar met een verstandelijke beperking. Het gaat om wekelijkse lessen na schooltijd voor kinderen op het speciaal onderwijs (basisonderwijs of voortgezet onderwijs). Je bereidt zelf de lessen inhoudelijk voor. Tijdens de lessen heb je oog voor plezier in bewegen, de ontwikkeling van de kinderen en veiligheid van de activiteit. Je les is afgelopen wanneer de kinderen zijn opgehaald of zelfstandig naar huis zijn gegaan.   

 Wat wij vragen 

  • Je hebt (minimaal) een MBO-opleiding gedaan, bij voorkeur in de richting van sport en bewegen. 
  • Je hebt ervaring in het geven van lessen sport en of spel.  
  • Je hebt ervaring met het werken met kinderen met een verstandelijke beperking, of veel interesse om dit te leren.  
  • Je bent beschikbaar maandag, dinsdag en/of woensdag tussen 14:00 en 16:00 uur. 
  • Je bent enthousiast, communicatief vaardig en komt je afspraken na.  

 Ons aanbod 

We bieden je een functie waarbij je je eigen sportgroep krijgt en de vrijheid om zelf je lesprogramma in te vullen. Ook bieden we je werkervaring op het vlak van aangepast sporten en begeleiding van onze coördinator aangepast sporten. Het uurtarief bepalen we op basis van ervaring (vanuit de gemeente mogen we maximaal 35 euro per uur ex btw bieden).  

 Informatie en reageren 

Heb je vragen? Mail of bel naar Gerben Molenaar, coördinator Aangepast Sporten: gmolenaar@stichtingprisma.nl of 06-10018614 . Sollicitaties bestaande uit een cv én een motivatiebrief kun je ook mailen aan Gerben.  

  • Deel op: