Succesvolle aftrap Bijlmerbuurtberichten


Succesvolle aftrap Bijlmerbuurtberichten

Dinsdagavond 16 december vond de voorselectie van Bijlmerbuurtberichten plaats in jongerenproductiehuis NoLIMIT. Bijlmerbuurtberichten is een community theaterproductie voor jongeren met en zonder beperking uit Zuidoost. Jongeren gaan hun verhalen rappen, filmen, dansen en acteren. Stichting Prisma en PBAZO zijn initiatiefnemers van dit project. Ze gaan aan de slag vanaf januari 2015.

“We hadden veel aanmeldingen en waren verrast door zoveel enthousiasme en creativiteit. Het knalde door de theaterzalen”, aldus Els Vollmuller (artistiek leider). “Jongeren uit de buurt en jongeren van Amsta, Philadelphia en Cordaan; het mixte als vanzelf. Tijdens de workshop rap werden er al eerste rapteksten geschreven. Bij de filmworkshop werd geoefend met stop motion technieken en bij de theaterworkshop werden prachtige scènes geïmproviseerd over ontmoetingen. Het was een mooie avond, met positieve vibes en veel lol.”

Het productieteam van Bijlmerbuurtberichten heeft ontzettend veel zin om in januari te starten met de jongeren. “We gaan creëren, maken en beleven…. Kunst verbindt!” Meer info? Mail naar bijlmerbuurtberichten@gmail.com

Like ons op Facebook/Bijlmerbuurtberichten.

 

Laat een reactie achter

  • Deel op: