Duiken, iets voor jou?


Duiken, iets voor jou?

Bij Prisma kan je op vrijdagavond duiklessen volgen in het AGO Zwembad. De lessen worden gegeven door twee instructeurs, Enrico Witte en Jasper Heidebrink. We spraken met Jasper, (rechts op de foto), hij is Webdeveloper.

Waarom duik jij? ‘Overdag zit ik dus de hele dag achter een computer, daarom vind ik het heerlijk om op en onderwater te zitten om tot rust te komen. Mijn Hobby’s zijn duiken, hardlopen en buiten spelen.’

Waarom ben je les gaan geven bij Prisma?‘Toen ik 11 jaar was heb ik leren duiken bij een duikschool, daarna ben ik instructeur geworden. Na een tijdje ben ik in contact gekomen met Philip die toen bij Prisma werkte. Hij bracht mij in contact met ReefDiving. Bij ReefDiving heb ik echt mijn plek gevonden waar ik met veel plezier les kan geven.’

Wat vind je zo leuk aan de activiteit? ‘Bij het werken in het water en met mensen is het elke keer weer spannend wat we gaan doen. De les is altijd een verassing omdat wij hem aanpassen aan het moment. Er zit wel een stukje structuur in, maar tijdens een les merk je vaak dat de groep het leuk vindt om iets te gaan doen. Dat proberen wij op te pakken en in een ‘duik-jasje’ te gieten. Ik vind lesgeven aan deze groep inspirerend en leuk. Zodra ik onderwater ben, kom ik tot rust, je kunt even geen gesprek voeren, je bent gewichtsloos, duiken voelt voor mij als mediteren voor iemand anders. Lesgeven op de vrijdagavond is voor mij een mooie afsluiting van een drukke werkweek.

Is er nog plek? En hoe kunnen mensen zich aanmelden? ‘Ja zeker, er kunnen nog mensen bij. Die kunnen een proefles volgen, die kost € 15,00’.
Je kunt je aanmelden via Prisma, telefoonnummer: 020- 8866260 of een mail sturen naar info@stichtingprisma.nl
En uiteraard staat er meer informatie over Duiken op de website >> Kijk op onze site

Laat een reactie achter

  • Deel op: