Zwemmen Marnixbad 2e uur

maandag
28 september 2020

Marnixbad

Wil je zwemmen in een gezellige club? Op dit uur, van 20.00 -21.00 uur verdelen we het bad in twee delen. Je kunt baantjes zwemmen aan de ene kant van het bad. Of lekker met allerlei materialen als ballen, spelletjes doen in het andere deel van het bad. je zwemt onder begeleiding van een zweminstructeur en een team vrijwilligers.

Vanaf september 2020 zwemmen we met maximaal 11 deelnemers.
Op deze manier kunnen we ons aan de richtlijnen van het RIVM houden.

Belangrijk:
Voor al onze deelnemers en vrijwilligers geldt:
* Voel je je ziek, heb je hoofdpijn, last van hoesten en/of koorts dan kom je niet naar de activiteit. Meld je af bij Prisma
Telefoonnummer: 020-8866260
Email: info@stichtingprisma.nl

Voor MARNIX ZWEMMEN gelden onderstaande regels:

* Je houdt 1,5 meter afstand van andere mensen

* Desinfecteer je handen bij binnenkomst in het Marnix

* Geen handen schudden

* Loop in een keer door naar beneden, naar de kleedkamers. Volg de instructies van de vrijwilliger op. We willen geen mensen in de hal, die hal moet leeg blijven

* De kleedkamers, toiletten en douches kunnen worden gebruikt

* ZIngen of schreeuwen is niet toegestaan

* Probeer ook tijdens het zwemmen 1,5 meter afstand te houden

* Etenswaren mogen niet worden gegeten, dat geldt in het hele pand

* Hoesten en/of niezen doe je in je elleboog of in een papieren zakdoek

* Volg altijd de aanwijzingen van de docent of vrijwilliger op

Nogmaals: heb je klachten, koorts en/of hoesten dan kom je niet, je blijft dan thuis!

Het 2e uur is vol. Als je je inschrijft, plaatsen we je op de wachtlijst.

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze