zwemmen Marnixbad 2e uur

Eind
01 juli 2019

Marnixbad

Wil je zwemmen in een gezellige club? Op dit uur, van 20.00-21.00 uur verdelen we het bad in twee delen. Je kunt baantjes zwemmen aan de ene kant en lekker met materiaal als ballen,  spelletjes doen in het andere deel van het bad.

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze