dinsdag
28 september 2021

Huis van de Wijk Het Anker

Kom tot rust met yoga. Onder leiding van een professionele docent doe je yogaoefeningen op de mat of op een stoel. Yoga is goed voor soepele spieren, geeft je kracht en nieuwe energie. Ontspannen ga je weer naar huis!

Locatie: Het Anker
Adres: Jacques veltmanstraat 427 1065 DC Amsterdam

We hebben nog plek voor 4 deelneemrs, schrijf je in!
Wil je eerst een proefles volgen, dat kan. Stuur een mail aan: info@stichtingprisma.nl

Belangrijk:
Voor al onze deelnemers en vrijwilligers geldt, je komt NIET als je
* je ziek voelt
* hoofdpijn hebt
* last hebt van hoesten en/of koorts

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze