Toneelspelen

Eind
31 mei 2020

Tugela85

Stap eens in de huid van een ander. Samen met een klein clubje van deelnemers ga je samen met de docenten korte oprdrachten doen. Denk aan improviseren met een clownsneus. Of doe je een masker op. Of speel je een keer een scene heel boos en andere andere keer de scene heel blij. Door het spelen en oefenen onstaan de leukste scènes. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Vóór de zomerstop geven we met elkaar een voorstelling voor publiek!

Waar ? Tugelaweg 85 1091 VW Amsterdam.

U kunt zich niet mee inschrijven we zitten Vol !!

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze