Toneelspelen

dinsdag
29 september 2020

Tugela85

Stap eens in de huid van een ander. Samen met een klein clubje van deelnemers ga je samen met de docenten korte oprdrachten doen. Denk aan improviseren met een clownsneus. Of doe je een masker op. Of speel je een keer een scene heel boos en andere andere keer de scene heel blij. Door het spelen en oefenen onstaan de leukste scènes. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt.
Uiteindelijk werken we toe naar een voorstelling. Die willen we spelen voor publiek, voor de zomerstop 2021.

We organiseren deze activiteit volgens de richtlijnen van het RIVM.
Belangrijk:
Voor al onze deelnemers en vrijwilligers geldt:
* Voel je je ziek, heb je hoofdpijn, last van hoesten en/of koorts dan kom je niet naar de activiteit. Meld je af bij Prisma!
Telefoonnummer: 020-8866260
Email: info@stichtingprisma.nl

Voor TONEEL gelden specifiek onderstaande regels, lees deze door:

* Je houdt 1,5 meter afstand van andere mensen

* Geen handen schudden

* Je draagt een mondkapje, deze houd je op bij binnenkomst.

* Met het mondkapje op desinfecteer je handen.

* Heb je je handen gedesinfecteerd, dan mag je mondkapje af.

* Hoesten en/of niezen doe je in je elleboog of in een papieren zakdoek.

* Volg de aanwijzingen van de docent of vrijwilliger op.

* Begrijp je iets niet, vraag de vrijwilliger of docent om hulp.

Nogmaals: heb je klachten, koorts en/of hoesten dan kom je niet, je blijft dan thuis!

Je kunt je niet inschrijven voor deze activiteit. Deze is vol.

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze