Telefooncirkel Nieuw-west jong

zondag
28 februari 2021

Speciaal voor de jongere leeftijdsgroep bestaat er de Telefooncirkel Nieuw-West.Wat is de telefooncirkel: er is een telefoonlijst met vaste deelnemers. Elke dag op hetzelfde tijdstip word je gebeld…

Wat is de telefooncirkel: er is een telefoonlijst met vaste deelnemers. Elke dag op hetzelfde tijdstip word je gebeld door iemand voor een gezellig praatje. Vervolgens bel jij zelf ook weer iemand van de telefoonlijst, ook om even te kletsen. Zo spreek je elke dag twee mensen. Zeker in deze coronatijd is dat prettig.

Voor wie: iedereen tussen de 20 en 45 jaar kan meedoen aan deze telefooncrikel.
Deelname is gratis. Op de telefoonkosten na.

Wil je meer informatie?
Stuur een mail aan: info@stichtingprisma.nl
We helpen je graag verder.

Deze telefooncirkel is een samenwerking van Stichting Eigenwijks en Prisma Amsterdam.

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze