Multisport

Dag
donderdag
Start
25 mei 2023

Tijd
16.45 - 17.45
Kosten
€ 200,00

Locatie
De Globe / Johannesschool

Vanaf september gaan we weer samen sporten en bewegen! We doen steeds andere sporten. Daarom heet het Multisport. We gaan bijvoorbeeld voetballen, kickboksen, basketballen en…

Vanaf september gaan we weer samen sporten en bewegen! We doen steeds andere sporten. Daarom heet het Multisport. We gaan bijvoorbeeld voetballen, kickboksen, basketballen en fitnessen. Dat doe je onder leiding van een professional en in kleine groepjes.

Dit is een activiteit speciaal bedoeld voor jongeren. Wil je eerst een proefles? Dat kan. Stuur een mail naar info@stichtingprisma.nl.

Je betaalt €200,- voor het hele seizoen. Dat zijn 34 lessen. Deze vinden plaats tussen 21 september en 20 juni. Elke week op donderdag. Behalve in de schoolvakanties en feestdagen. Als je elke week komt is het € 5,90 per les. Het is niet mogelijk om per les te betalen. Als je later instroomt betaal je de resterende lessen tot het einde van het seizoen.
Heb je een stadspas met een groene stip? Dan krijg je voor de cursus Multisport €100,- korting en betaal je €100,- voor het seizoen.
Vul je stadspasnummer in op het aanmeldformulier. Die hebben we nodig om de korting te activeren.

We hebben nog plaats voor 5 deelnemers dus je kunt je nog inschrijven! Wil je eerst een keertje proberen? Dat kan. Stuur dan een mail naar: info@stichtingprisma.nl 

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

  • Deel op: