YogaHoud je van yoga en wil je onze deelnemers ondersteunen bij het vervoer? Meld je dan aan!

Wat ga je doen?

Elke dinsdagavond komen de leden van de Yoga club samen voor een ontspannen les onder leiding van een professionele docent. De groep bestaat uit enthousiaste deelnemers die wekelijks met veel plezier naar de yoga les komen. Tijdens de les leren de deelnemers door eenvoudige oefeningen bewust te worden van hun eigen lichaam. Ze leren lichamelijk en geestelijk te ontspannen. Je ontvangt de deelnemers en helpt mee met de uitvoering van de les. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vervoer. De deelnemers komen met georganiseerd vervoer. Soms loopt er iets niet goed en dan ben jij degene die de deelnemer hierbij ondersteunt. Denk aan de deur open doen of een belletje naar het vervoersbedrijf zodat de deelnemer tijdig aankomt of wordt opgehaald. 10 minuten voor het einde van de les ga je naar beneden om de chauffeurs op te vangen. Dankzij jou vertrekt iedereen weer op tijd en met de goede bus naar huis.

Wat verwachten we van je?

Je bent 18 jaar of ouder en houdt van yoga. Je bent enthousiast en gemotiveerd om alles op het gebied van het vervoer goed te laten verlopen voor de deelnemers. Ook als je zelf les kunt geven zien we je reactie graag tegemoet.

Tijdsinvestering

De les is elke week op dinsdagavond van 19:45 – 20:30 uur bij de Kunstwerkplaats van Cordaan in Amsterdam Zuid. Een seizoen bestaat uit 30 lessen. Voor de totale duur van de activiteit kun je ongeveer op 2,5 uur rekenen.

Wat heeft Prisma jou te bieden?

Als vrijwilliger bij Prisma maak je deel uit van een enthousiast team van vrijwilligers, stagiaires en professionals. Je kunt rekenen op intervisiebijeenkomsten en deskundigheidsbevordering. Bij vragen kun je altijd terugvallen op de activiteitencoördinator. Reiskosten en andere onkosten worden in overleg vergoed.

Wat maakt dit werk de moeite waard?

Je hebt bijzonder contact met bijzondere mensen en levert een belangrijke bijdrage aan de ontspanning van onze deelnemers en het goed verlopen van de activiteit.

Aan de slag bij Prisma

Nadat je je hebt aangemeld neemt via iwillems@stichtingprisma.nl onze vrijwilligerscoördinator contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je ook een introductiepakket waarin alle informatie staat over werken als vrijwilliger bij Prisma. Als vrijwilliger bij stichting Prisma moet je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overhandigen. Na ondertekening van de vrijwilligersovereenkomst, waarin wederzijdse afspraken staan, kun je aan de slag!

 

  • Deel op: