Clubs & Cursussen in Amsterdam Noord

Zondag,
01 februari 2017

Huis van de Wijk De Evenaar

Gezellig samen eten op Zondag bij Huis van de Wijk Waterlandplein. Onze fantastische kok kook een heerlijk 3 gangen menu voor maar €5.-                                                                                                                                                                                   Aanmelden graag voor op de donderdag vooraf bij Huis van de Wijk Waterlandplein.

Samen bingo op zondag kerstspecial!

Op zondag 17 december is de kerstspecial Bingo in Huis van de Wijk Waterlandplein.

Iedereen is van harte welkom om gezellig Bingo te komen spelen en het keukenteam maakt dit keer allemaal lekkere hapjes.

We starten met de bingo om 13.00 uur. De Bingo is om 17.00 uur afgelopen. Tijdens de bingo wordt er gezorgd voor hapjes en drankjes door de koks. Daarna is er dus geen diner. Het wordt heel erg gezellig met elkaar!

Locatie: Huis van de Wijk Waterlandplein
Adres: Waterlandplein 302

Bingo: 13.00 tot 17.00 uur

Kosten: gratis!

Aanmelden kan je bij Huis van de Wijk Waterlandplein doen bij de balie of op het telefoonnummer: 020-238 2970

Heb je vragen of wil je informatie dan kun je ons maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur bereiken op het telefoonnummer van Waterlandplein: 020 2382970 of naar het mobiele nummer van Vera Slop 06 11261004.

Met vriendelijke groet,

Willemijn Riedijk (Civic)

Vera Slop (Stichting Prisma)

10 juli 2017

Amsterdam Noord

Gezellig samen eten en tips over leuke activiteiten in Noord krijgen. Elke maand spreken we af in een Huis van de Wijk om samen te eten en ideeen uit te wisselen over activiteiten bij jou in de buurt.
Vind je het spannend om alleen te gaan naar de Stamtafel? Bel ons. We denken graag mee over een oplossing!

Graag van te voren aanmelden, omdat we een beperkt aantal plaatsen aan tafel hebben.
Bel voor meer informatie: Stichting Prisma 020-8866260

Let op: het zijn het wisselende locatie’s en tijden.

Woensdag 14 februari in de Evenaar bij Jetty van 17.30- 19.30              Kometensingel 189

Woensdag 14 Maart in de Evenaar bij Jetty van 17.30- 19.30                Kometensingel 189

Woensdag 11 April in de Evenaar bij Jetty van 17.30- 19.30                  Kometensingel 189

Woensdag 9 Mei in de Evenaar bij Jetty van 17.30- 19.30                     Kometensingel 189

Vrijdag 15  juni in de Kadoelerbreek bij de Buren van 17.30- 19.30         Kadoelerbreek 147

01 september 2017

De Participatiecoach

Meedoen aan een activiteit in de eigen wijk? Gebruik maken van een voorziening dicht in de buurt? Maar je weet niet goed hoe? Dan is de participatiecoach van Prisma het eerste aanspreekpunt en de verbindende schakel.

De participatiecoach helpt ook bij het vinden van een passende Prisma-activiteit.

Wil je meer informatie, neem contact op met Stichting Prisma en vraag naar Vera Slop.

Telefoonnummer 020-8866260 Of stuur een mail naar: info@stichtingprisma.nl.

Dinsdag,
05 september 2017

Friendship Sports Centre

Beweegprogramma voor volwassenen/senioren met en zonder een verstandelijke beperking op een prachtige sportlocatie van het Friendship Sports Centre. Elke week ga je aan de slag met leuke beweeg- en sportoefeningen. Fitness, bewegen op muziek, balsporten en nog veel meer!

Kosten: € 4,- per keer.

Een strippenkaart voor 10 keer kost € 35,-.

08 september 2017

Deze activiteit zit  “‘Vol “‘

Wil je graag trainen om wedstrijden te zwemmen? Dan ben je bij deze zwemactiviteit op je plek. Je traint om je persoonlijke records te verbeteren en doet 4 keer per jaar mee aan zwemwedstrijden in competitieverband. 1 keer in de 2 jaar doen we ook mee aan de Special Olympics.

Voor meer informatie kunt u bellen met tel. 020- 88 66 260 of een e-mail sturen naar info@stichtingprisma.nl

Het zijn circa 40 trainingen voor €330.-

Zaterdag,
09 september 2017

Huis van de Wijk De Evenaar

Een keer in de 2 weken ben je van harte welkom bij Soep op Zaterdag. Een heerlijke kop soep en een broodje eten we samen aan tafel. Daarna kan je gezellig aan de slag met een creatieve activiteit, of een potje sjoelen. Een keer per maand spelen we Bingo. Iedereen is van harte welkom!

Locatie: Huis van de Wijk De Evenaar, adres: Kometensingel 189, Amsterdam
Tijd: 12.00 uur tot 15.00 uur
Kosten lunch: € 3,50 (inclusief soep en broodjes)
Kosten bingokaart: € 1,50 voor 3 rondes

DATA 2017

9 september Soep & Kennismakingsspel en sjoelen.
Soep en Bingo
Soep & Herfstlichtjes maken en sjoelen.
Soep en Bingo
Soep & er is muziek, een creatieve activiteit en je kunt sjoelen
2 december
Soep & Sinterklaasspel, een creatieve activiteit in thema Sinterklaas en sjoelen.
16 december

Woensdag,
13 september 2017

Dansschool Eddy Spier

Stijldansen voor jong en oud! Bij stijldansen dans je samen met een partner en leer je de Quickstep, de Cha cha cha en nog veel meer. Bovendien leer je hoe je je danspartner moet begeleiden op de dansvloer. Naast de les is er gelegenheid om anderen te ontmoeten en gezellig iets te drinken.

Woensdag,
13 september 2017

SO De Heldering

Wil jij verschillende sporten leren kennen en leuke sport spelletjes doen?

Dit kan bij de naschoolse sport en spel les op de SO De Heldring.

Elke woensdagmiddag maak je kennis maken met verschillende sporten en ontdek je welke sporten jij het leukste vindt. Plezier in sporten en bewegen staat bij deze lessen voorop. Als extraatje nodigen we ook sportverenigingen in de buurt uit om een gastles te komen geven.

Locatie:Bosrankstraat 1 1032 LH Amsterdam Noord

Donderdag,
21 september 2017

Buurtcentrum de Meeuw

Samen een gezonde, lekkere maaltijd bereiden en recepten uitproberen. Aldoende leer je over kruiden en smaken en over gezond koken. Koken betekent natuurlijk ook het gemaakte lekker opeten en veel gezelligheid. Na het eten ruimen we samen op en wassen we af.

Donderdag,
21 september 2017