Stijldansen

Eind
13 mei 2020

Het Bloemenkwartier

Stijldansen voor jong en oud! Bij stijldansen dans je samen met een partner en leer je de Quickstep, de Cha cha en nog veel meer andere dansen. Bovendien leer…

Stijldansen voor jong en oud!
Bij stijldansen dans je samen met een partner en leer je de Quickstep, de Cha cha en nog veel meer andere dansen. Bovendien leer je hoe je je danspartner moet begeleiden op de dansvloer. De lessen worden gegeven door een professionele docent en begeleid door vaardige vrijwilligers. Naast de les is er gelegenheid om anderen te ontmoeten en gezellig iets te drinken. Als je zin hebt om een proefles bij te wonen, meld je aan.

Waar ? Wingerdweg 260-B 1032 AN Amsterdam

We hebben nog 1 plek !!

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze