Open middag uitjes en vakanties 2015
Op zondag 11 Januari 2015 a.s. is het zover, dan vindt de ‘Open middag uitjes en vakanties’ van Prisma plaats in ‘De Draad’. Van 14:00 uur tot 16:00 uur ben je van harte welkom om het nieuwe programma met uitjes en vakanties voor het komende jaar te ontdekken.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om een afwisselend aanbod op te zetten, voor jong en oud. Je kunt informatie krijgen over de verschillende uitjes zoals een rondleiding door de Arena, een uitje naar pretpark Hellendoorn of creatief een paasstukje maken.

Ook de vakanties kennen een nieuw en verrassend aanbod. Naast de vertrouwde mogelijkheden kun je nu ook naar het altijd bruisende Ibiza of kan je je aanmelden voor de voetbalreis naar Barcelona.

Tijdens de uitjes- en vakantiemiddag kun je bij het Prisma team terecht met al je vragen over het aanbod. Schrijf je direct in voor een uitje of een vakantie, dan mag je gratis mee met een vaart op onze boot ‘De Ilje’! Verder is het ook mogelijk om gezellig een praatje te komen maken met één van onze uitjes- en vakantiespecialisten, om erachter te komen welk aanbod geschikt is voor jou.

Locatie: De Draad
Datum: Zondag 11 januari 2015
Adres: Gedempt Hamerkanaal 25-27, 1021 KL Amsterdam
Tijd: 14:00 – 16:00

Laat een reactie achter

  • Deel op: