Tijdelijke stop Prisma clubs en cursussen

Afgelopen dinsdagavond 13 oktober zijn door de regering nieuwe coronamaatregelen afgekondigd; naast de 1,5 meter en het beperken van samenzijn in groepen was het beperken van de mobiliteit in het land hierbij belangrijk.

Prisma heeft op basis daarvan en na overleg met vrijwilligers en organisaties waar onze activiteiten plaatsvinden, besloten dat alle clubs en cursussen tijdelijk stoppen.

Dit betekent dat er (in elk geval de komende 4 weken) GEEN zwemmen AGO, zwemmen Marnix, Bowlen zaterdag, Yoga, Kookclub Zuid, Zaalvoetbal, ’t Haventje of Toneel plaatsvinden.

Wat betekent dat
De komende 4 weken vinden er geen lessen plaats.
Dat betekent dat er van maandag 19 oktober tot en met zondag 15 november geen activiteiten zijn. Je komt de komende 4 weken NIET naar de activiteit.

Vervoer
Reis je met het Aanvullend Openbaar Vervoer (AOV), dan wordt dat door Prisma tijdelijk gestopt. Je wordt dus niet opgehaald.
Regel je zelf je taxi, dan moet je die zelf ook afzeggen. Niet vergeten om dat te doen!

Lesgeld
Omdat we nu nog niet weten wat er ná 15 november gaat gebeuren, hebben we als Prisma besloten dat weop dit momentniets doen met het terugbetalen van de uitgevallen lessen.
Dat zullen we aan het eind van dit seizoen doen.Daarbijgelden de Algemene Voorwaarden van Prisma. Die vind je op onze site:https://www.stichtingprisma.nl/algemene-voorwaarden/

Heb je vragen, wil je meer informatie, dan kan je ons het best mailen: info@stichtingprisma.nl