Clubs & Cursussen voor Volwassenen

01 september 2018

Amsterdam Zuidoost

Kom gezellig bowlen! Je wordt ingedeeld binnen een leuke groep. Elke week bowl je binnen dit groepje op jouw niveau. Gooi jij de meeste kegels om?

Op dit moment kunnen we geen nieuwe deelnemers meer plaatsen bij Bowlen.  Nieuwe aanmeldingen plaatsen we op de wachtlijst.
Kosten € 235,- voor het hele seizoen.

01 september 2018

Amsterdam Zuidoost

Kosten € 235,- voor het hele seizoen.

08 september 2018

Amsterdam West

Bij de Voorleesclub aan de Gerrie Knetemannlaan, lezen vrijwilligers een keer per maand voor.
Er wordt gezellig in de woonkamer gelezen. Er zijn verschillende verhalen. Sprookjes, grappige verhalen en gedichten. En er is altijd een kopje thee bij.

Elke 2e zaterdag van de maand. Tijd: 15.30 – 16.30 uur

Er wordt een kleine bijdrage per deelnemer gevraagd. Wil je meer informatie? mail ons even: info@stichtinprisma.nl

08 september 2018

Amsterdam Noord

Bij de Voorleesclub aan de Kadoelerbreek, lezen vrijwilligers een keer per maand voor.
Meld je aan via onze website.
Elke 2e zaterdag van de maand.
Tijdstip: 13.30 uur -14.30 uur

We vragen een kleine bijdrage per deelnemer. Mail ons voor meer informatie: info@stichtingprisma.nl

Woensdag,
12 september 2018

Amsterdam Noord
Dansschool Eddy Spier

Stijldansen voor jong en oud! Bij stijldansen dans je samen met een partner en leer je de Quickstep, de Cha cha cha en nog veel meer. Bovendien leer je hoe je je danspartner moet begeleiden op de dansvloer. Naast de les is er gelegenheid om anderen te ontmoeten en gezellig iets te drinken.

Vrijdag,
14 september 2018

Ontmoetingscentrum Da Costa

Heb jij zin in een gezellige avond? Dan is ’t Haventje de plek voor jou!
Om de twee weken organiseren we een leuke en gezellige avond op vrijdagavond.
Er staat altijd wel een activiteit op het programma. Zoals Bingo, een Speurtocht door de buurt of een Quiz. Onze gezellige vrijwilligers ontvangen je graag.

Entree € 5,00 per persoon per avond

Vrijdag 4 januari: Nieuwjaars quiz
Vrijdag 18 januari: Salsa- avond, leer de salsadansen
Vrijdag 1 februari: Biertjes proeven – ook alcoholvrije
Vrijdag 15 februari: Valentijnsavond, Bingo spelen en vraag advies van onze Liefdecoach
Speciale entree 15 februari € 3,50/ Bingokaart € 0,50
Vrijdag 1 maart: Carnaval en verzoekplaatjes, vraag je plaatje aan bij onze Dj!
Vrijdag 15 maart: Doe mee met de Spelletjesavond met darten, sjoelen, en vier op een rij.
Vrijdag 29 maart: Bingo! Speel mee en win leuke prijzen € 0,50 per kaart
Vrijdag 12 april: Filmavond
Vrijdag 26 april: Koninklijke Quiz, met Koningsdag voor de deur, Weet jij alles van het Koningshuis?
Vrijdag 10 mei: Knutselen voor Moederdag. Wil je liever darten of sjoelen? Dat kan natuurlijk ook.
Vrijdag 24 mei: Speurtocht! in een klein groepje ga je op pad met de speurtocht. Onderweg beantwoord je allemaal vragen. ( + aanmelden voor etentje Vrijdag 7 juni)
Vrijdag 7 juni: Uiteten bij restaurant in de buurt.
Vrijdag 21 juni: Zomerse avond met Hollandse hits
Vrijdag 5 juli: Feestelijke afsluiting van het seizoen, met lekkere hapjes, muziek en voor wie wilt darten en sjoelen.

Het Haventje heeft een Facebookpagina waar je lid van kunt worden. Het is een besloten groep. Wil je hier meer over weten, bel Prisma: 020 8866260.

: Ontmoetingscentrum Da Costa
Adres: Kinkerstraat 42 in Amsterdam West

15 september 2018

Amsterdam Zuid
de Schinkelhoek Amsta

Bij de Voorleesclub aan de Schinkelhoek, lezen vrijwilligers een keer per maand voor.
Meld je aan via onze website.

Elke 3e zaterdag van de maand.
Tijdstip: 15.30 uur -16.30 uur

Amsterdam Zuid
Huis van Wijk Lydia

Samen een gezonde, lekker maaltijd bereiden en recepten uitproberen. Al doende leer je ook om samen te werken. Koken betekent natuurlijk ook het gemaakte lekker opeten en gezelligheid. Na het eten ruimen we samen op en wassen wij samen af.

Centrum Kijkduin

Van zingen word je vrolijk !

Het Prismakoor bestaat uit mensen die veel van zingen houden! Zing mee met bekende liedjes, en als je het leuk vindt krijg je een solo, onder leiding van een vaste dirigent en met begeleiding op de gitaar. Het koor treedt ook af en toe op.

Marnixbad

Hou je van water en sporten wil je zwemmen in een gezellige club? Op dit uur van 19.00 -20.00 uur doen we aquarobics en zijn er allerlei spelmaterialen in het bad. Lekker bewegen op je eigen niveau. Je zwemt onder begeleiding van een zweminstructeur en vrijwilligers.

We kunnen geen nieuwe deelnemers meer plaatsen bij het Zwemmen op het 1e uur (19.00-20.00 uur). Nieuwe aanmeldingen plaatsen we op de wachtlijst.
Voor het 2e uur, van 20.00-21.00 uur is nog wel plek. Neem contact met ons op, als je vragen hebt: 020 8866260.