Clubs & Cursussen voor Volwassenen

01 september 2018

Amsterdam Zuidoost

Kom gezellig bowlen! Je wordt ingedeeld binnen een leuke groep. Elke week bowl je binnen dit groepje op jouw niveau. Gooi jij de meeste kegels om?

Op dit moment kunnen we geen nieuwe deelnemers meer plaatsen bij Bowlen.  Nieuwe aanmeldingen plaatsen we op de wachtlijst.
Kosten € 235,- voor het hele seizoen.

01 september 2018

Amsterdam Zuidoost

Kosten € 235,- voor het hele seizoen.

08 september 2018

Amsterdam West

Bij de Voorleesclub aan de Gerrie Knetemannlaan, lezen vrijwilligers een keer per maand voor.
Er wordt gezellig in de woonkamer gelezen. Er zijn verschillende verhalen. Sprookjes, grappige verhalen en gedichten. En er is altijd een kopje thee bij.

Elke 2e zaterdag van de maand. Tijd: 15.30 – 16.30 uur

Er wordt een kleine bijdrage per deelnemer gevraagd. Wil je meer informatie? mail ons even: info@stichtinprisma.nl

08 september 2018

Amsterdam Noord

Bij de Voorleesclub aan de Kadoelerbreek, lezen vrijwilligers een keer per maand voor.
Meld je aan via onze website.
Elke 2e zaterdag van de maand.
Tijdstip: 13.30 uur -14.30 uur

We vragen een kleine bijdrage per deelnemer. Mail ons voor meer informatie: info@stichtingprisma.nl

15 september 2018

Amsterdam Zuid
de Schinkelhoek Amsta

Bij de Voorleesclub aan de Schinkelhoek, lezen vrijwilligers een keer per maand voor.
Meld je aan via onze website.

Elke 3e zaterdag van de maand.
Tijdstip: 15.30 uur -16.30 uur

13 oktober 2018

Amsterdam West
Huis van de buurt de Boeg

Lijkt het jou heerlijk om samen een taart te bakken? Bak dan met ons mee! Appeltaart, citroentaart, chocoladetaart. Bedenk maar welke taart je lekker vindt. Samen met vrijwilligers ga je aan de slag. De versgebakken taarten smikkel je samen met buurtbewoners op.

Elke tweede zaterdag van de maand in Huis van de Buurt de Boeg. Van 13 -16 uur
Wil je meer weten? Neem gerust contact met Prisma op. mail: info@stichtingprisma.nl

Kosten € 5,00 per keer, je schrijft je in voor een vast aantal keer. Het is geen inloop activiteit.
Je betaalt per factuur

Waneer:
zaterdag 9 maart
Zaterdag 13 april
Zaterdag 11 mei

01 juni 2019

Stedelijk
Amsta Recreatiezaal

Prisma Got Talent

Ben jij danser, zanger, rapper of goochelaar? En wil jij jouw talenten laten zien? Dat kan!
We gaan vier avonden repeteren en maken er samen voor het publiek een mooie show van. Want uiteindelijk presenteer jij jouw act op het podium voor publiek. Doe mee! Reken maar op een warm applaus op zaterdag 1 juni.

WAAR: AMSTA
Adres: Overtoom 363, Amsta recreatiezaal
WANNEER: Repetitie data:
vrijdagavond 10 mei, 17 mei, 24 mei en 31 mei
TIJDSTIP: Aanvang repetitie: 19.00 uur – einde: 21.00 uur
AANMELDEN VOOR DEELNAME: voor dinsdag 15 april
AANTAL DEELNEMERS: Minimaal 6 deelnemers – maximaal 12 deelnemers
INBEGREPEN: begeleiding door kundige vrijwilligers, koffie en thee.
Op 1 juni wordt er ook een lunch verzorgd.
Activiteit is geschikt voor rolstoel- en rollatorgebruikers

SHOW VOOR PUBLIEK: zaterdagmiddag 1 juni, (finale)
TIJDSTIP: Aanvang 14.00 uur
Entree voor publiek op 1 juni: vrijwillige bijdrage