Clubs & Cursussen voor Volwassenen

01 september 2018

Amsterdam Zuidoost

Kom gezellig bowlen! Je wordt ingedeeld binnen een leuke groep. Elke week bowl je binnen dit groepje op jouw niveau. Gooi jij de meeste kegels om?

Prijs voor Bowlen is €235.- maar door de brand in Borchland hebben de vaste deelnemers korting gekregen.

Op dit moment zit bowlen Vol …je kunt wel op wachtlijst geplaatst worden

01 september 2018

Amsterdam Zuidoost

Op dit moment zit bowlen Vol …je kunt wel op wachtlijst geplaatst worden

08 september 2018

Amsterdam West

Bij de Voorleesclub aan de Gerrie Knetemannlaan, lezen vrijwilligers een keer per maand voor.
Er wordt gezellig in de woonkamer gelezen. Er zijn verschillende verhalen. Sprookjes, grappige verhalen en gedichten. En er is altijd een kopje thee bij.

De eerst volgende datum is zaterdag 8 september
Daarna elke 2e zaterdag van de maand.
Tijd: 15.30 – 16.30 uur

Er wordt een kleine bijdrage per deelnemer gevraagd. Wil je meer informatie? mail ons even: info@stichtinprisma.nl

08 september 2018

Amsterdam Noord

Bij de Voorleesclub aan de Kadoelerbreek, lezen vrijwilligers een keer per maand voor.
Tijdstip: 13.30 uur -14.30 uur

We vragen een kleine bijdrage per deelnemer. Mail ons voor meer informatie: info@stichtingprisma.nl

15 september 2018

Amsterdam Zuid
de Schinkelhoek Amsta

Bij de Voorleesclub aan de Schinkelhoek, lezen vrijwilligers een keer per maand voor.
Tijdstip: 15.30 uur -16.30 uur