Clubs & Cursussen voor Volwassenen

12 september 2018

Amsterdam Noord
Dansschool Eddy Spier

Stijldansen voor jong en oud! Bij stijldansen dans je samen met een partner en leer je de Quickstep, de Cha cha cha en nog veel meer. Bovendien leer je hoe je je danspartner moet begeleiden op de dansvloer. Naast de les is er gelegenheid om anderen te ontmoeten en gezellig iets te drinken.

Maandag,
17 september 2018

Amsterdam Zuid
Huis van Wijk Lydia

Samen een gezonde, lekker maaltijd bereiden en recepten uitproberen. Al doende leer je ook om samen te werken. Koken betekent natuurlijk ook het gemaakte lekker opeten en gezelligheid. Na het eten ruimen we samen op en wassen wij samen af.

Woensdag,
19 september 2018

Amsterdam West
Amsta Woonlocatie Kleine Johannes

Met een kleine groep vrijwilligers wordt er om de week een leuke en gezellige activiteit gedaan. Schilderen of bloemschikken, of we lezen verhalen voor. Om de week komt er een dansdocente samen met de deelnemers lekker bewegen en dansen op muziek. Deze activiteit is afgestemd op de individuele behoefte van de deelnemer.

Deze activiteit is gericht op de bewoners van de Overtoom 363.

Donderdag,
20 september 2018

Amsterdam Noord
Buurtcentrum de Meeuw

Samen een gezonde, lekkere maaltijd bereiden en recepten uitproberen. Aldoende leer je over kruiden en smaken en over gezond koken. Koken betekent natuurlijk ook het gemaakte lekker opeten en veel gezelligheid. Na het eten ruimen we samen op en wassen we af.

Zaterdag,
13 oktober 2018

Amsterdam West
Huis van de buurt de Boeg

Lijkt het jou heerlijk om samen een taart te bakken? Bak dan met ons mee! Appeltaart, citroentaart, chocoladetaart. Bedenk maar welke taart je lekker vindt. Samen met vrijwilligers ga je aan de slag. De versgebakken taarten smikkel je samen met buurtbewoners op.

Elke tweede zaterdag van de maand in Huis van de Buurt de Boeg. Van 13 -16 uur
Wil je meer weten? Neem gerust contact met Prisma op. mail: info@stichtingprisma.nl

Kosten € 5,00 per keer, je schrijft je in voor een vast aantal keer. Het is geen inloop activiteit.
Je betaalt per factuur

Waneer:
zaterdag 9 maart
Zaterdag 13 april
Zaterdag 11 mei

Zaterdag,
01 juni 2019

Stedelijk
Amsta Recreatiezaal

Prisma Got Talent

Ben jij danser, zanger, rapper of goochelaar? En wil jij jouw talenten laten zien? Dat kan!
We gaan vier avonden repeteren en maken er samen voor het publiek een mooie show van. Want uiteindelijk presenteer jij jouw act op het podium voor publiek. Doe mee! Reken maar op een warm applaus op zaterdag 1 juni.

WAAR: AMSTA
Adres: Overtoom 363, Amsta recreatiezaal
WANNEER: Repetitie data:
vrijdagavond 10 mei, 17 mei, 24 mei en 31 mei
TIJDSTIP: Aanvang repetitie: 19.00 uur – einde: 21.00 uur
AANMELDEN VOOR DEELNAME: voor dinsdag 15 april
AANTAL DEELNEMERS: Minimaal 6 deelnemers – maximaal 12 deelnemers
INBEGREPEN: begeleiding door kundige vrijwilligers, koffie en thee.
Op 1 juni wordt er ook een lunch verzorgd.
Activiteit is geschikt voor rolstoel- en rollatorgebruikers

SHOW VOOR PUBLIEK: zaterdagmiddag 1 juni, (finale)
TIJDSTIP: Aanvang 14.00 uur
Entree voor publiek op 1 juni: vrijwillige bijdrage