Clubs & Cursussen voor Volwassenen

Zaterdag,
08 september 2018

Amsterdam West

Bij de Voorleesclub aan de Gerrie Knetemannlaan, lezen vrijwilligers een keer per maand voor.
Er wordt gezellig in de woonkamer gelezen. Er zijn verschillende verhalen. Sprookjes, grappige verhalen en gedichten. En er is altijd een kopje thee bij.
Zin om een keer te komen luisteren?
Meld je aan via onze website.

Elke 2e zaterdag van de maand. Tijd: 15.30 – 16.30 uur

Er wordt een kleine bijdrage per deelnemer gevraagd. Wil je meer informatie? mail ons even: info@stichtinprisma.nl

Vrijdag,
14 september 2018

Ontmoetingscentrum Da Costa

Heb jij zin in een gezellige avond? Dan is ’t Haventje de plek voor jou!
Om de twee weken organiseren we een leuke en gezellige avond op vrijdagavond.
Er staat altijd wel een activiteit op het programma. Zoals Bingo, een Speurtocht door de buurt of een Quiz. Onze gezellige vrijwilligers ontvangen je graag.

Entree € 5,00 per persoon per avond

Vrijdag 4 januari: Nieuwjaars quiz
Vrijdag 18 januari: Salsa- avond, leer de salsadansen
Vrijdag 1 februari: Biertjes proeven – ook alcoholvrije
Vrijdag 15 februari: Valentijnsavond, Bingo spelen en vraag advies van onze Liefdecoach
Speciale entree 15 februari € 3,50/ Bingokaart € 0,50
Vrijdag 1 maart: Carnaval en verzoekplaatjes, vraag je plaatje aan bij onze Dj!
Vrijdag 15 maart: Doe mee met de Spelletjesavond met darten, sjoelen, en vier op een rij.
Vrijdag 29 maart: Bingo! Speel mee en win leuke prijzen € 0,50 per kaart
Vrijdag 12 april: Filmavond
Vrijdag 26 april: Koninklijke Quiz, met Koningsdag voor de deur, Weet jij alles van het Koningshuis?
Vrijdag 10 mei: Knutselen voor Moederdag. Wil je liever darten of sjoelen? Dat kan natuurlijk ook.
Vrijdag 24 mei: Speurtocht! in een klein groepje ga je op pad met de speurtocht. Onderweg beantwoord je allemaal vragen. ( + aanmelden voor etentje Vrijdag 7 juni)
Vrijdag 7 juni: Uiteten bij restaurant in de buurt.
Vrijdag 21 juni: Zomerse avond met Hollandse hits
Vrijdag 5 juli: Feestelijke afsluiting van het seizoen, met lekkere hapjes, muziek en voor wie wilt darten en sjoelen.

Het Haventje heeft een Facebookpagina waar je lid van kunt worden. Het is een besloten groep. Wil je hier meer over weten, bel Prisma: 020 8866260.

: Ontmoetingscentrum Da Costa
Adres: Kinkerstraat 42 in Amsterdam West

Maandag,
17 september 2018

Centrum Kijkduin

Van zingen word je vrolijk !

Het Prismakoor bestaat uit mensen die veel van zingen houden! Zing mee met bekende liedjes, en als je het leuk vindt krijg je een solo, onder leiding van een vaste dirigent en met begeleiding op de gitaar. Het koor treedt ook af en toe op.

Maandag,
17 september 2018

Marnixbad

Hou je van water en sporten wil je zwemmen in een gezellige club? Op dit uur van 19.00 -20.00 uur doen we aquarobics en zijn er allerlei spelmaterialen in het bad. Lekker bewegen op je eigen niveau. Je zwemt onder begeleiding van een zweminstructeur en vrijwilligers.

We kunnen geen nieuwe deelnemers meer plaatsen bij het Zwemmen op het 1e uur (19.00-20.00 uur). Nieuwe aanmeldingen plaatsen we op de wachtlijst.
Voor het 2e uur, van 20.00-21.00 uur is nog wel plek. Neem contact met ons op, als je vragen hebt: 020 8866260.

Woensdag,
19 september 2018

Amsta Woonlocatie Kleine Johannes

Met een kleine groep vrijwilligers wordt er om de week een leuke en gezellige activiteit gedaan. Schilderen of bloemschikken, of we lezen verhalen voor. Om de week komt er een dansdocente samen met de deelnemers lekker bewegen en dansen op muziek. Deze activiteit is afgestemd op de individuele behoefte van de deelnemer.

Deze activiteit is gericht op de bewoners van de Overtoom 363.

Zaterdag,
13 oktober 2018

Amsterdam West
Huis van de buurt de Boeg

Lijkt het jou heerlijk om samen een taart te bakken? Bak dan met ons mee! Appeltaart, citroentaart, chocoladetaart. Bedenk maar welke taart je lekker vindt. Samen met vrijwilligers ga je aan de slag. De versgebakken taarten smikkel je samen met buurtbewoners op.

Elke tweede zaterdag van de maand in Huis van de Buurt de Boeg. Van 13 -16 uur
Wil je meer weten? Neem gerust contact met Prisma op. mail: info@stichtingprisma.nl

Kosten € 5,00 per keer, je schrijft je in voor een vast aantal keer. Het is geen inloop activiteit.
Je betaalt per factuur

Waneer:
zaterdag 9 maart
Zaterdag 13 april
Zaterdag 11 mei

01 januari 2019

Amsterdam West

Gezellig samen eten en tips over leuke activiteiten in West krijgen? Elke maand spreken we af in een Huis van de Wijk om samen te eten en ideeën uit te wisselen over activiteiten in jouw buurt. Je bent van harte welkom op:

Donderdag 14 februari, Huis van de wijk Mansveld
Karel Doormanstraat 125, 18.00-20.00 uur

Woensdag 13 maart, De Havelaar
Douwes Dekkerstraat 2, 18.00-20.00 uur

Woensdag 17 april, De Havelaar
Douwes Dekkerstraat 2, 18.00-20.00

Woensdag 15 mei, De Havelaar
Douwes Dekkerstraat 2, 18.00-20.00 uur

De Stamtafel kost € 2,00 per keer
Wil je mee-eten? Graag van tevoren aanmelden info@stichtingprisma.nl.
Eet je vegetarisch of halal, geef het door, dan houden we er rekening mee.
Spannend om alleen te gaan? Bel ons, wij zoeken iemand die met je mee kan .