Clubs & Cursussen voor Jongeren

Donderdag,
06 september 2018

Alphons Laudy VSO ZUID

Wil jij verschillende sporten leren kennen en leuke sport spelletjes doen? Ook nog iets leren over hoe je gezond en fit blijft? Dit kan bij de naschoolse sportles op de Alphons laudy VSO*. Elke donderdagmiddag ga je kennis maken met verschillende sporten en ontdek je welke sporten jij het leukste vindt. Je leert ook over hoe je gezond blijft en hoe je fitter wordt. Plezier in het sporten staat bij deze lessen voorop.Als extraatje nodigen we ook sportverenigingen in de buurt uit om een gastles te komen geven.

locatie : van Nijenrodeweg 648 1082HZ Amsterdam

* Deze activiteit is alleen bedoeld voor leerlingen van de VSO Alphons Laudy.

Maandag,
10 september 2018

Alphons Laudy VSO ZUID

Wil jij sporten leren kennen en leuke spelletjes doen?                                                            Ook iets leren over hoe je gezond en fit blijft ?                                                                    Dit kan bij de naschoolse Fit+les op de VSO Alphons Laudy school*. Elke maandagmiddag maak je kennis met verschillende sporten en ontdek je welke jij het leukste vind. Je leert ook over hoe je gezond blijft en fitter kunt worden. Plezier hebben in sporten en bewegen staat bij deze lessen voorop. Als extraatje nodigen we ook sportverenigingen in de buurt uit om een gastles te komen geven.

*Deze activiteit is aleen bedoeld voor leerlingen van de VSO Alphons Laudyschool.

11 september 2018

Alphons Laudy VSO ZUID

Vind jij dansen ook leuk ? Kom dan elke dinsdagmiddag naar de dansles op de VSO Alphons Laudy school*. Dit is een laagdrempelige dansles waarbij je kennis maakt met verschillende soorten muziek. Zoals Streetdance ,R&B en Hip Hop. Je leert pasjes en gaat ook aan de slag met het oefenen voor een optreden.

* Deze activiteit is alleen voor de leerlingen van de VSO Alphons Laudy.

11 september 2018

Alphons Laudy VSO ZUID

Ben jij creatief of vind je het gewoon leuk om met je handen te werken? Kom dan elke dinsdagmiddag naar de kunstles.*  We werken met verschillende materialen zoals klei, verf, karton en papier maché. Samen maken we mooie kunstwerken die we natuurlijk ook tentoonstellen.

* Deze activiteit is alleen bedoeld voor leerlingen van de VSO Alphons Laudy.

18 september 2018

Huis van de Wijk Het Anker

Kom tot rust met yoga. Onder leiding van een professionele docent doe je yogaoefeningen op de mat of op een stoel. Yoga is goed voor soepele spieren, geeft je kracht en nieuwe energie. Ontspannen ga je weer naar huis!

18 september 2018

VSO De Heldring

Altijd al eens willen ervaren hoe het is om judo te krijgen van een echte judoka? Dit kan elke dinsdagmiddag op de VSO De Heldring*. Je leert spelenderwijs verschillende judotechnieken en hoe je met elkaar kan judoën. Respect voor elkaar en eerlijk met elkaar omgaan is erg belangrijk bij het judo.

Locatie:                                                                                                                         Burgemeester Eliasstraat 20 1063 EW Amsterdam

*Deze activiteit is alleen bedoeld voor leerlingen van VSO De Heldring.

Donderdag,
27 september 2018

VSO De Heldring

Wil jij verschillende sporten leren kennen en leuke sport spelletjes doen? Ook nog iets leren over hoe je gezond en fit blijft? Dit kan bij de naschoolse sportles op De Heldring VSO*.  Elke donderdagmiddag ga je kennis maken met verschillende sporten en ontdek je welke sporten jij het leukste vindt. Je leert ook over hoe je gezond blijft en hoe je fitter wordt. Plezier in het sporten staat bij deze lessen voorop.Als extraatje nodigen we ook sportverenigingen in de buurt uit om een gastles te komen geven.

Locatie:Burgermeester Eliasstraat 20, 1063 EW Amsterdam.

* Deze activiteit is alleen bedoeld voor leerlingen van VSO De Heldring.

Woensdag,
16 januari 2019

Knijn Bowling

Kom lekker bowlen op de woensdagavond bij Knijn. We bowlen een keer per maand. Dat doe je in een klein groepje, onder begeleiding van twee enthousiaste vrijwilligers! We bowlen op woensdag 16 januari, woensdag 20 februari, woensdag 20 maart, woensdag 17 april, woensdag 15 mei en woensdag 19 juni.
Verzamelen om 19.15 uur, dan heb je de tijd om bowling schoenen aan te trekken.
We bowlen van 19.30 tot 20.30 uur.

Maandag,
04 maart 2019

Stedelijk
Dapperschool

Doe mee met Prisma Zaalvoetbal! Vanaf maandag 4 maart starten we met deze sportieve activiteit. Lekker in een klein team sporten. We beginnen elke training met een warming up. Daarna doen we enkele oefeningen met de bal. En natuurlijk spelen we een potje zaalvoetbal! De trainingen worden gegeven door een professional en samen met een klein team van vrijwillgers. Kortom gezellig sporten. Lijkt het jou leuk om mee te doen!Schrijf je in. De eerste proefles kost €3.50.

Zaterdag,
01 juni 2019

Stedelijk
Amsta Recreatiezaal

Prisma Got Talent

Ben jij danser, zanger, rapper of goochelaar? En wil jij jouw talenten laten zien? Dat kan!
We gaan vier avonden repeteren en maken er samen voor het publiek een mooie show van. Want uiteindelijk presenteer jij jouw act op het podium voor publiek. Doe mee! Reken maar op een warm applaus op zaterdag 1 juni.

WAAR: AMSTA
Adres: Overtoom 363, Amsta recreatiezaal
WANNEER: Repetitie data:
vrijdagavond 10 mei, 17 mei, 24 mei en 31 mei
TIJDSTIP: Aanvang repetitie: 19.00 uur – einde: 21.00 uur
AANMELDEN VOOR DEELNAME: voor dinsdag 15 april
AANTAL DEELNEMERS: Minimaal 6 deelnemers – maximaal 12 deelnemers
INBEGREPEN: begeleiding door kundige vrijwilligers, koffie en thee.
Op 1 juni wordt er ook een lunch verzorgd.
Activiteit is geschikt voor rolstoel- en rollatorgebruikers

SHOW VOOR PUBLIEK: zaterdagmiddag 1 juni, (finale)
TIJDSTIP: Aanvang 14.00 uur
Entree voor publiek op 1 juni: vrijwillige bijdrage