Zwemmen Agobad

Eind
16 juni 2020

AGO Zwembad

Het recreatief zwemmen in het AGO zwembad is een gezellige club waar jongeren, volwassenen en ouderen lekker kunnen zwemmen. Je kunt oefenen met zwemmen en hierbij  aanwijzingen krijgen. Het team van vrijwilligers staat onder leiding van een professionele docent. Wil je een keer komen proefzwemmen? Laat het ons weten.

Waar ? Kriekenoord 17 1111 PT Diemen.

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze