Yoga

Dag
dinsdag
Start
14 maart 2023

Tijd
19:15 - 20:30
Kosten
€ 215,00

Locatie
Huis van de Wijk Het Anker

Kom tot rust met yoga. Onder leiding van een professionele docent doe je yogaoefeningen op de mat of op een stoel. Yoga is goed voor…

Kom tot rust met yoga. Onder leiding van een professionele docent doe je yogaoefeningen op de mat of op een stoel. Yoga is goed voor soepele spieren, geeft je kracht en nieuwe energie. Ontspannen ga je weer naar huis!

Je betaalt €215,- voor het hele seizoen. Dat zijn 35 lessen. Deze vinden plaats tussen 20 september en 20 juni. Elke week op dinsdagavond. Behalve in de schoolvakanties en feestdagen. Als je elke week komt is het €6,15 per les. Het is niet mogelijk om per les te betalen. Als je later instroomt betaal je de resterende lessen tot het einde van het seizoen. Matje hoef je niet mee te nemen.
Heb je een stadspas met groene stip? Dan krijg je €100,- korting op de cursus yoga. Vul je stadspasnummer in op het aanmeldformulier. Dat hebben we nodig om de korting te activeren.

Locatie: Huis van de Wijk Het Anker
Adres: Jacques Veltmanstraat 427, 1065 DC Amsterdam
Op loopafstand van station Lelyaan, goed bereikbaar met OV. 

We hebben nog plek voor 1 deelnemer, schrijf je in! Wil je eerst een proefles, dat kan. Stuur een mail aan: info@stichtingprisma.nl

Belangrijk:
Voor al onze deelnemers en vrijwilligers geldt: We volgende de huidige maatregelen en richtlijnen van het RIVM-Rijksoverheid.

 

 

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

  • Deel op: