Koken in Zuid

maandag
27 september 2021

Huis van de wijk de Pijp

Samen ga je met twee vrijwilligers en andere deelnemers koken. Ervaring met koken heb je niet nodig. Gewoon door te doen, leer je koken. Na het samen koken, ga je de maaltijd samen opeten.
Vanaf 13 september, gezellig koken elke maandag in Huis van de Wijk de Pijp.

Belangrijk:
Voor al onze deelnemers en vrijwilligers geldt:
* Voel je je ziek, heb je hoofdpijn, last van hoesten en/of koorts dan kom je niet naar de activiteit.

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze