Bowlen bij Knijn op de woensdag

Woensdag,

Knijn Bowling

Kom en leer bowlen! Speel in een klein groepje en krijg tips van ervaren vrijwilligers. Je bowlt samen in een groepje van zes mensen. Om de beurt probeer je de kegels om te gooien. Heb je niet eerder gebowld? Dan is dit jouw kans om op het op jouw tempo te proberen.
De vrijwilligers begeleiden de groep met plezier.

Waar? Scheldeplein 3 1078 GR Amsterdam

Verzamelen om 19.15 uur, dan heb je de tijd om bowling schoenen aan te trekken.
We bowlen van 19.30 tot 20.30 uur.

We Bowlen van september tot juni de factuur is dus voor 10 keer .

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze