Bowlen bij Knijn op de woensdag

Dag
woensdag
Start
19 juni 2024

Tijd
19.30 - 20.30
Kosten
€ 90,00

Locatie
Knijn Bowling

Kom bowlen! Speel in een klein groepje en krijg tips van ervaren vrijwilligers. Je bowlt samen in een groepje van acht mensen op twee banen….

Kom bowlen! Speel in een klein groepje en krijg tips van ervaren vrijwilligers. Je bowlt samen in een groepje van acht mensen op twee banen. Heb je niet eerder gebowld? Dan is dit jouw kans om op het op jouw tempo te proberen. De vrijwilligers begeleiden de groep met plezier.

Waar: Knijn
Adres: Scheldeplein 3, 1078 GR Amsterdam
Tijdstip: Verzamelen om 19.15 uur
We bowlen van 19.30 tot 20.30 uur.

Bowlen vindt dit jaar plaats elke 3de woensdagavond van de maand tussen 20 september en 19 juni.

Je betaalt €90,- voor het hele seizoen. Dat is 10x keer bowlen. Als je elke week komt is het €9,00 per keer. Het is niet mogelijk om per les te betalen. Als je later instroomt betaal je de resterende lessen tot het einde van het seizoen.
Heb je een stadspas met groene stip? Dan krijg je €45,- korting op het bowlen. Vul je stadspasnummer in op het aanmeldformulier. Dat hebben we nodig om de korting te activeren.

We zitten nu vol, maar als er een plek vrij komt, wordt het hier vermeld.
Heb je interesse? Stuur een mail aan: info@stichtingprisma.nl

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

  • Deel op: