Bowlen bij Knijn op de woensdag

woensdag
20 oktober 2021

Knijn Bowling

Kom en leer bowlen! Speel in een klein groepje en krijg tips van ervaren vrijwilligers. Je bowlt samen in een groepje van zes mensen. Om de beurt probeer je de kegels om te gooien. Heb je niet eerder gebowld? Dan is dit jouw kans om op het op jouw tempo te proberen.
De vrijwilligers begeleiden de groep met plezier.

Waar: Knijn
Adres: Scheldeplein 3 1078 GR Amsterdam
Tijdstip: Verzamelen om 19.15 uur
We bowlen van 19.30 tot 20.30 uur.

Belangrijk:
Voor al onze deelnemers en vrijwilligers geldt, je komt NIETals je
* je ziek voelt
* hoofdpijn hebt
* last hebt van hoesten en/of koorts

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze