Clubs & Cursussen in Amsterdam Zuidoost

06 juli 2017

Amsterdam Zuidoost

Gezellig samen eten en tips over leuke activiteiten in Zuidoost krijgen? Elke maand spreken we af in een Huis van de Wijk om samen te eten en ideeen uit te wisselen over activiteiten in jouw buurt. Vind je het spannend om alleen te gaan naar de Stamtafel? Bel ons. We denken graag mee over een oplossing.
Graag van te voren aanmelden, omdat we een beperkt aantal plaatsen aan tafel hebben.
Bel voor meer informatie: Stichting Prisma 020-8866260
Let op: het zijn het wisselende locatie’s en tijden.
Wil je weten welke data, neem contact met Prisma op.

Spannend om alleen te gaan? Bel ons! Wij zoeken iemand die met je mee wil gaan!

Zaterdag,
01 september 2018

Amsterdam Zuidoost

Kom gezellig bowlen! Je wordt ingedeeld binnen een leuke groep. Elke week bowl je binnen dit groepje op jouw niveau. Gooi jij de meeste kegels om?

Prijs voor Bowlen is €235.- maar door de brand in Borchland hebben de vaste deelnemers korting gekregen.

Op dit moment zit bowlen Vol …je kunt wel op wachtlijst geplaatst worden

Zaterdag,