MENU

Clubs & Cursussen in Amsterdam Zuid

Dag
Start
01 september 2017

Tijd
00:00 - 00:00

Buurt
Amsterdam Zuid

De Participatiecoach


Meedoen aan een activiteit in de eigen wijk? Gebruik maken van een voorziening dicht in de buurt? Maar je weet niet goed hoe? Dan is de participatiecoach van Prisma het eerste aanspreekpunt en de verbindende schakel.


De participatiecoach helpt ook bij het vinden van een passende Prisma-activiteit.


Wil je meer informatie, neem contact op met Stichting Prisma en vraag naar Carlijn Zengerink.    


Telefoonnummer 020-8866260 Of stuur een mail naar: info@stichtingprisma.nl.

Inschrijven >
Dag
Maandag,
Start
01 september 2017

Tijd
14:45 - 15:45
Kosten
€ 150

Buurt
Amsterdam Zuid
Locatie
Alphons Laudy VSO ZUID

Wil jij sporten leren kennen en leuke spelletjes doen?                                                            Ook iets leren over hoe je gezond en fit blijft ?                                                                    Dit kan bij de naschoolse Fit+les op de Alphons Laudy school. Elke maandagmiddag maak je kennis met verschillende sporten en ontdek je welke jij het leukste vind. Je leert ook over hoe je gezond blijft en fitter kunt worden. Plezier hebben in sporten en bewegen staat bij deze lessen voorop.Als extraatje nodigen we ook sportverenigingen in de buurt uit om een gastles te komen geven.


Locatie:                                                                                                                          Van Nijenrodeweg 648                                                                                                    1082 HZ Amsterdam Zuid

Inschrijven >
Dag
Dinsdag,
Start
01 september 2017

Tijd
14:45 - 15:45
Kosten
€ 200

Buurt
Amsterdam Zuid
Locatie
Alphons Laudy VSO ZUID

Ben jij creatief of vind je het gewoon leuk om met je handen te werken? kom dan elke dinsdagmiddag naar de kunstles.                                                                                      We werken met verschillende materialen zoals klei, verf, karton en papier maché.             Samen maken we mooie kunstwerken die we natuurlijk ook tentoonstellen.


Locatie:                                                                                                                         Van Nijenrodeweg 648                                                                                                      1082 HZ Amsterdam Zuid

Inschrijven >
Dag
Dinsdag,
Start
01 september 2017

Tijd
14:45 - 15:45
Kosten
€ 150

Buurt
Amsterdam Zuid
Locatie
Alphons Laudy VSO ZUID

Vind jij dansen ook leuk ?                                                                                                Kom dan elke dinsdagmiddag naar de dansles op de VSO Alphons Laudy school.                   Dit is een laagdrempelige dansles waarbij je kennis maakt met verschillende soorten muziek. Zoals Streetdance ,R&B en Hip Hop. Je leert pasjes en gaat ook aan de slag met het oefenen voor een optreden.


Locatie:                                                                                                                         Van Nijenrodeweg 648 1082 HZ Amsterdam Zuid

Inschrijven >
Dag
Donderdag,
Start
01 september 2017

Tijd
14:45 - 15:45
Kosten
€ 150

Buurt
Amsterdam Zuid
Locatie
Alphons Laudy VSO ZUID


Wil jij verschillende sporten leren kennen en leuke sport spelletjes doen? Ook nog iets leren over hoe je gezond en fit blijft?Dit kan bij de naschoolse sportles op de Alphons laudy VSOElke maandagmiddag ga je kennis maken met verschillende sporten en ontdek je welke sporten jij het leukste vindt. Je leert ook over hoe je gezond blijft en hoe je fitter wordt. Plezier in het sporten staat bij deze lessen voorop.Als extraatje nodigen we ook sportverenigingen in de buurt uit om een gastles te komen geven.


 locatie : van Nijenrodeweg 648 1082HZ Amsterdam

Inschrijven >
Dag
Maandag,
Start
18 september 2017

Tijd
18:30 - 21:00
Kosten
€ 375

Buurt
Amsterdam Zuid
Locatie
Huis van Wijk Lydia

Samen een gezonde, lekker maaltijd bereiden en recepten uitproberen. Al doende leer je ook om samen te werken. Koken betekent natuurlijk ook het gemaakte lekker opeten en gezelligheid. Na het eten ruimen we samen op en wassen wij samen af.


Tijdstip: 18.30 uur


Einde: 21.00 uur


Locatie:


Huis van de Wijk Lydia


Roelofhartplein 2 in Amsterdam


 

Inschrijven >
Dag
Start
01 januari 2018

Tijd
09:00 - 10:00
Kosten
€ 2

Buurt
Amsterdam Zuid

Gezellig eten en tips uitwisselen over leuke activiteiten in de buurt. Elke maand ontmoeten we elkaar en eten we samen in een buurtrestauarant in Zuid.    Je bent van harte welkom op: 


Donderdag 1 maart bij Buurzaam koken, Puur Zuid 17.30 uur, Lekstraat 13a


Donderdag 29 maart bij Buurzaam koken, Puur Zuid 17.30 uur, Lekstraat 13a


Donderdag 26 april bij Buurzaam koken, Puur Zuid 17.30 uur, Lekstraat 13a


Vrijdag 25 mei bij Buurtrestaurant de Regenboog, Huis van de Wijk Olympus 17.30 uur, Hygieaplein 10


Vrijdag 29 juni bij Buurtrestaurant de Regenboog, Huis van de Wijk Olympus 17.30 uur, Hygieaplein 10


Vrijdag 10 augustus bij Buurtrestaurant de Regenboog, Huis van de Wijk Olympus 17.30 uur, Hygieaplein 10


Let op: het zijn het wisselende locatie’s en tijden.


Kosten: € 2,-

Wil je mee-eten? Graag van te voren aanmelden. Vind je het spannend om alleen te gaan?   Bel ons, wij zoeken iemand die met je mee kan gaan.


Bel voor meer informatie: Stichting Prisma 020-8866260


 


 


Inschrijven >
Steun Prisma, doneer! Hoe werkt het?