Verlengde lockdown

Afgelopen maandagavond 8 maart  was er weer een persconferentie. Helaas is door de regering de lockdown verlengd tot woensdag 31 maart.

De Prisma clubs en cursussen kunnen door de verlengde lockdown nog NIET worden hervat.
De komende weken is er nog GEEN zwemmen Marnix, zwemmen AGO,  Toneel, ’t Haventje, Bowlen woensdag en Bowlen zaterdag.

Wat betekent dat
Dat betekent dat er nog steeds geen wekelijkse activiteiten zijn. Onze clubs en cursussen zijn gestopt tot en met 31 maart.We houden je op de hoogte. Zodra de volgende persconferentie is geweest. Die staat gepland op 23 maart.

Vervoer
Reis je met het Aanvullend Openbaar Vervoer (AOV), dan is dat door Prisma tijdelijk gestopt. Je wordt niet opgehaald.
Regel je zelf je taxi, dan moet je die zelf ook afzeggen. Niet vergeten om dat te doen!

Lesgeld
Omdat we nu nog niet weten wat er ná 31 maart gaat gebeuren, hebben we als Prisma besloten dat we op dit moment niets doen met het terugbetalen van de uitgevallen lessen.
Dat zullen we aan het eind van dit seizoen doen. Daarbij gelden de Algemene Voorwaarden van Prisma. Die vind je op onze site:https://www.stichtingprisma.nl/algemene-voorwaarden/

Prisma kantoor is gesloten, vragen graag mailen
Door de lockdown zijn de medewerkers van Prisma thuis aan het werk.
Ons kantoor is tijdelijke gesloten, we zijn telefonisch niet bereikbaar.
Heb je vragen, wil je meer informatie, dan kan je ons mailen: info@stichtingprisma.nl
Of via onze site het contactformulier invullen >>> link Contactformulier

Meer informatie over coronamaatregelen en de persconferentie van 8 maart 2021 vind je op >>>Rijksoverheid

We wensen je gezondheid toe in deze rare tijden!

Hartelijke groet van alle medewerkers van Prisma