Verlengde lockdown

Afgelopen dinsdagavond 12 januari  was de persconferentie. Helaas is door de regering de lockdown verlengd tot en met dinsdag 9 februari 2021.

De Prisma clubs en cursussen kunnen door de verlengde lockdown nog NIET worden hervat.
De komende weken is er nog GEEN zwemmen Marnix, zwemmen AGO,  Zaalvoetbal, Toneel,
’t Haventje, Bowlen woensdag en Bowlen zaterdag.

Wat betekent dat
Dat betekent dat er nog steeds geen wekelijkse activiteiten zijn. Onze clubs en cursussen zijn gestopt tot en met dinsdag 9 februari.
We informeren jou rond 3 februari of en wanneer we de wekelijkse activiteiten weer kunnen herstarten in 2021.

Vervoer
Reis je met het Aanvullend Openbaar Vervoer (AOV), dan is dat door Prisma tijdelijk gestopt. Je wordt niet opgehaald.
Regel je zelf je taxi, dan moet je die zelf ook afzeggen. Niet vergeten om dat te doen!

Lesgeld
Omdat we nu nog niet weten wat er ná 9 februari gaat gebeuren, hebben we als Prisma besloten dat we op dit moment niets doen met het terugbetalen van de uitgevallen lessen.
Dat zullen we aan het eind van dit seizoen doen. Daarbij gelden de Algemene Voorwaarden van Prisma. Die vind je op onze site:https://www.stichtingprisma.nl/algemene-voorwaarden/

Prisma kantoor is gesloten, vragen graag mailen
Door de lockdown zijn de medewerkers van Prisma thuis aan het werk.
Ons kantoor is tijdelijke gesloten, we zijn telefonisch niet bereikbaar.
Heb je vragen, wil je meer informatie, dan kan je ons mailen: info@stichtingprisma.nl
Of via onze site het contactformulier invullen >>> link Contactformulier

Meer informatie over coronamaatregelen en de verlengde lockdown vind je op >>>Rijksoverheid.nl

We wensen je gezondheid toe in deze rare tijden!

Hartelijke groet van alle medewerkers van Prisma