Zwemmen Marnixbad 2e uur

Dag
maandag
Start
22 mei 2023

Tijd
20.00 - 21.00
Kosten
€ 310,00

Locatie
Marnixbad

Wil je zwemmen in een gezellige club? Op dit uur, van 20.00-21.00 uur verdelen we het bad in twee delen. Je kunt baantjes zwemmen aan…

Wil je zwemmen in een gezellige club? Op dit uur, van 20.00-21.00 uur verdelen we het bad in twee delen. Je kunt baantjes zwemmen aan de ene kant van het bad. Of lekker met allerlei materialen als ballen, spelletjes doen in het andere deel van het bad. Je zwemt onder begeleiding van een zweminstructeur en 2 tot 3 vrijwilligers die in het bad aanwezig zijn. Daarnaast zijn er vrijwilligers bij ontvangst en voor de begeleiding van het ophalen door de chauffeurs.

Je betaalt €310- voor het hele seizoen. Dat zijn 35 lessen. Deze vinden plaats tussen 17 september en 1 juli. Elke week op maandagavond. Behalve in de schoolvakanties en feestdagen. Als je elke week komt is het €8.85 per les. Het is niet mogelijk om per les te betalen. Als je later instroomt betaal je de resterende lessen tot het einde van het seizoen.

Heb je een stadspas met groene stip? Dan krijg je €100,- korting op het zwemmen. Vul je stadspasnummer in op het aanmeldformulier. Dat hebben we nodig om de korting te activeren.

We hebben nog plek voor 4 deelnemers, schrijf je in! Wil je eerst proefzwemmen, dat kan. Stuur een mail aan: info@stichtingprisma.nl

Belangrijk:
Voor al onze deelnemers en vrijwilligers geldt: We volgende de huidige maatregelen en richtlijnen van het RIVM-Rijksoverheid.

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

  • Deel op: