Stichting Prisma heeft per september een

VACATURE TEAMLEIDER

voor het team ‘Speciaal waar nodig’ (28 uur per week)

Stichting Prisma

Prisma is een vrijwilligers-gedreven organisatie. Al meer dan 40 jaar maken wij participatie en vrijetijdsbesteding mogelijk voor Amsterdammers met een verstandelijke beperking. Door de transitie AWBZ naar Wmo zijn burgers met een verstandelijke beperking meer aangewezen op eigen netwerken dichtbij huis. Prisma zet zich in om hun persoonlijk netwerk te versterken en deelname aan de samenleving te bevorderen. Daartoe bouwen wij aan een ondernemende en resultaatgerichte organisatie. Intern en extern samenwerken staat hierin centraal.

Het aanbod van speciale activiteiten voor intramuraal wonende mensen, wordt de komende periode gemoderniseerd en vraaggericht ontwikkeld. Een duurzame samenwerking met de Amsterdamse zorginstellingen is erg belangrijk voor een succesvolle, financieel gezonde positionering van deze portefeuille. Hiervoor loopt het project ‘Ontwikkelen en moderniseren aanbod voor cliënten met een verstandelijke beperking’.

Vacature Teamleider

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor een optimale uitvoering van de taken binnen jouw team. Hieronder vallen de bovengenoemde speciale activiteiten, de binnen- en naschoolse sport- en cultuuractiviteiten en een aantal dagtochten. Je begroot en beheert het budget van je team.

Met een heldere visie weet je organisaties in de stad te interesseren in samenwerking met Prisma zodat de positie van Prisma in de stad wordt versterkt. Wij zoeken iemand die successen behaalt in het acquireren van projecten, die bijdragen aan de positionering en exploitatie van Prisma. Je levert een actieve bijdrage aan de beleidsontwikkeling.

Je zorgt voor een heldere aansturing van jouw mensen, met oog voor wat je medewerkers nodig hebben voor het behalen van hun doelen. Door een goede samenwerking binnen het team en in de organisatie is het voor de medewerkers prettig om bij Prisma te werken.

Taken Teamleider

• Je bent verantwoordelijk voor de intern en externe coördinatie van het project ‘Ontwikkelen en moderniseren aanbod voor niet zelfstandig wonende cliënten met een verstandelijke beperking’;
  • De Teamleider signaleert kansen o.b.v. maatschappelijke ontwikkelingen. Je levert een bijdrage aan de beleidsontwikkeling van de organisatie en het acquireren van relevante projecten;
  • Je geeft op coachende wijze leiding aan je team. Dit team bestaat uit een productie-, projectmedewerker en stagiaires;
  • Je bent verantwoordelijk voor de het verwerven en de besteding van het teambudget en projecten. Ook draag je zorg voor een goede financiële rapportage en verantwoording.

Functie-eisen Teamleider

• Als teamleider beschik je over een HBO werk- en denkniveau en een adequaat analytisch vermogen;
  • Je hebt een ondernemende instelling; je ziet kansen en weet deze te realiseren;
  • De Teamleider heeft een stevig netwerk binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg in Amsterdam;
  • Je hebt een resultaatgerichte stijl van leidinggeven aan een team, je bent in staat medewerkers individueel te coachen;
  • Als Teamleider ben je sterk in plannen en organiseren en heb je een uitstekende mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, o.a. t.b.v. het geven van presentaties;
  • Je hebt kennis van de sociale kaart van het werkgebied en weet relevante maatschappelijke ontwikkelingen te vertalen naar kansen voor de organisatie.

Ons aanbod

Een dynamische functie binnen een klein en enthousiast team met een relevante maatschappelijke opdracht. Prisma volgt de cao Gehandicaptenzorg; de functie is ingedeeld in FWG 50. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar. Afhankelijk van de resultaten van het project behoort een aansluitende aanstelling tot de mogelijkheden.

Informatie

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Peter Swinkels, tel. 06 4118 3749

Reageren

Stuur een korte motivatie + actueel CV aan Peter Swinkels, directeur: info@stichtingprisma.nl , onder vermelding van ‘vacature teamleider’

Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk woensdag 28 juni.

Een eerste gespreksronde is gepland op maandag 3 juli (ochtend); een eventueel tweede gesprek zal plaatsvinden op vrijdag 7 juli (middag).

Vacature Teamleider