Vrijwilligers verlichten de Stad


Vrijwilligers verlichten de StadVrijwilligers dragen onze stad en maken Amsterdam met hun inzet mooier, leefbaarder en lichter.
In een stad waar meer dan 250.000 Amsterdammers al vrijwilligerswerk verrichten, is de impact van vrijwilligers onmiskenbaar. Prisma doet mee met de campagne ‘Vrijwilligers verlichten de stad’, waarmee we nog meer stadgenoten hopen te enthousiasmeren om ook vrijwillig aan de slag te gaan!
Ervaar wat vrijwilligerswerk jou kan bieden en help mee de stad te verlichten.


We doen het samen, help je mee? 

Stichting Prisma organiseert vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Veel van deze activiteiten worden begeleid door vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zijn we nergens. Word ook vrijwilliger bij prisma en onderneem leuke activiteiten met mede-Amsterdammers met een verstandelijke beperking.
 
Prisma heeft verschillende openstaande vacatures:
1x per maand eten met bewoners in Noord, maar dit kan ook in West
jij schuift 1 x per maand aan bij een Stamtafel, die Prisma organiseert en de deelnemers voor uitnodigt. Je kletst wat met de eters aan tafel en waar nodig help je iemand een handje. Je doet it niet alleen, de participatiecoach is ook aanwezig. 
1 keer per maand, ongeveer 2 a 3 uur kost het, een hoop gezelligheid en je hebt gegeten als je klaar bent! Iets voor jou?
 
Vind je het leuker om 1 op 1 je tijd in te zetten, we zoeken in verschillende stadsdelen maatjes. Heb jij elke week een uur of 2 om iemand anders te helpen iets meer buiten de deur te komen. een wandeling te maken, te kijken welke dingen er in de buurt aanwezig zijn om te doen? Word maatje
Bijzondere contact, enorme leercurve over jezelf, training en begeleiding krijg jij ervoor terug! 
 
 
Heb je interesse? Wil je wat meer informatie: vrijwilligers@stichtingprisma.nl of
Bel/app Maaike 06 11376140
Bel/app Magali 06 31667390
  • Deel op: