Clubs & Cursussen in Amsterdam West

19 september 2018

Amsterdam West
Amsta Woonlocatie Kleine Johannes

Met een kleine groep vrijwilligers wordt er om de week een leuke en gezellige activiteit gedaan. Schilderen of bloemschikken, of we lezen verhalen voor. Om de week komt er een dansdocente samen met de deelnemers lekker bewegen en dansen op muziek. Deze activiteit is afgestemd op de individuele behoefte van de deelnemer.

Deze activiteit is gericht op de bewoners van de Overtoom 363.

Inschrijven >
Zaterdag,
13 oktober 2018

Amsterdam West
Huis van de buurt de Boeg

Lijkt het jou heerlijk om samen een taart te bakken? Bak dan met ons mee! Appeltaart, citroentaart, chocoladetaart. Bedenk maar welke taart je lekker vindt. Samen met vrijwilligers ga je aan de slag. De versgebakken taarten smikkel je samen met buurtbewoners op.

Elke tweede zaterdag van de maand in Huis van de Buurt de Boeg. Van 13 -16 uur
Wil je meer weten? Neem gerust contact met Prisma op. mail: info@stichtingprisma.nl

Kosten € 5,00 per keer, je schrijft je in voor een vast aantal keer. Het is geen inloop activiteit.
Je betaalt per factuur

Waneer: