Clubs & Cursussen in Amsterdam Noord

01 februari 2017

Amsterdam Noord
Huis van de Wijk De Evenaar

Gezellig samen eten op Zondag bij Huis van de Wijk Waterlandplein.

Op zondag 18 maart worden er weer oudhollandse spelletjes gespeeld en gegeten.

Iedereen is van harte welkom om spelletjes te komen spelen. We starten met de spelletjes om 15.00 uur en stoppen rond 16.15 uur. Het keukenteam maakt een heerlijke maaltijd voor na de spelletjes voor €2.-

Het wordt heel gezellig met elkaar! We hebben er zin in.

Graag even aanmelden als je wilt mee-eten.

Locatie: Huis van de Wijk Waterlandplein
Adres: Waterlandplein 302

Spelletjes en eten: 15.00 tot 17.00 uur

Spelletjes spelen: gratis

Kosten voor het eten: 2 euro per persoon.

De volgende keer is: Zondag 15 april tussen 15.00 en 17.00 uur.

Aanmelden kan bij Vera Slop: 06 11261004 (voicemail inspreken met naam)             of via email: vslop@stichtingprisma.nl

Heb je vragen of wil je informatie, laat het weten!

Met vriendelijke groet,

Vera Slop en Ernst Knuit (Stichting Prisma)                                                         Willemijn Riedijk (Civic)

Inschrijven >
01 januari 2019

Amsterdam Noord

Gezellig samen eten en tips over leuke activiteiten in Noord krijgen. Elke maand spreken we af in een Huis van de Wijk om samen te eten en ideeën uit te wisselen over activiteiten bij jou in de buurt. Je bent van Harte welkom op :

Let op: het zijn het wisselende locaties en tijden.

Kosten €2.-
Graag van te voren aanmelden in verband met het beperkte aantal plaatsen aan tafel. Bel voor meer informatie: Stichting Prisma 020-8866260 of stuur een e-mail naar info@stichtingprisma.nl.

Vind je het spannend om alleen te gaan naar de Stamtafel? Bel ons.
We denken graag mee over een oplossing.

Inschrijven >