Groepsvervoer Clubs en Cursussen

Het groepsvervoer wordt uitgevoerd in opdracht van de Gemeente Amsterdam. Prisma vraagt groepsvervoer aan bij Transvision. Prisma plant het vervoer niet zelf in.
Transvision is de groepsvervoerder, zij plant alle ritten groepsvervoer voor Clubs& Cursussen in.

Voor de eerste kennismaking met de clubs& cursus regel jij of regelt jouw begeleider zelf het vervoer.
Je reist die proefles individueel met je eigen vervoerder naar de Clubs & Cursus.

Hoe kom jij in aanmerking voor Groepsvervoer
Heb je kennisgemaakt en wil je blijven meedoen bij de Club & Cursus en met groepsvervoer reizen?
Je bent in het bezit van een AOV – pas. (AOV betekent: Aanvullend Openbaar Vervoer)

Dan doe je het volgende: je mailt aan Prisma info@stichtingprisma.nl
1. Voornaam en achternaam
2.  Adres waar Transvision jou moeten ophalen, vaak is dat gewoon jouw woonadres
3. Telefoonnummer als Transvision jou moet bellen
4.  Jouw AOV pasnummer
5.  Jouw geboortedatum
6. Geef aan of je een, rollator, rolstoel of scootmobiel meeneemt
7. Geef aan of je een begeleider meeneemt of alleen reist. Dan kan de vervoerder daar rekening mee houden.

Wat doet Prisma
Prisma meldt jou aan voor het groepsvervoer bij Transvision. Transvision controleert jouw AOV pas. Prisma laat jou weten vanaf wanneer je in het Groepsvervoer zit, op welk tijdstip je wordt opgehaald en hoe laat je na afloop weer naar huis wordt gebracht door Transvision.

Heeft Prisma nog vragen naar aanleiding van jouw mail, dan neemt ze contact met jou op.
Voor de duidelijkheid: Prisma bemiddelt in het groepsvervoer, maar regelt dat niet. Die zorg ligt bij de vervoerder Transvision.

Om het vervoer soepel te laten verlopen hebben Prisma en de vervoerder spelregels opgesteld. Lees deze door.
Je vindt ze onder de link >> Spelregels vervoer

Let op:

• Het groepsvervoer geldt alleen voor deelnemers die in de gemeente Amsterdam wonen. Woon je buiten de gemeente Amsterdam, dan moet je het vervoer bij jouw eigen gemeente aanvragen
    Kortom: AOV – Groepsvervoer kan alleen als je ook een pas hebt van het Aanvullend Openbaar Vervoer – Amsterdam.

Heb je geen vervoerspas van het AOV?

Heb je geen AOV pas, maar wil je die wel aanvragen, doe dat via het formulier op de website:

• Ga naar: amsterdam.nl/aov
  • Of neem hiervoor contact op met Wmo Helpdesk telefoon 0800 0643 (gratis)
    op werkdagen tussen 08:00 – 18:00 uur

Kom je er niet uit? Neem gerust contact met Prisma op bel 020 8866260