Vacature voetbaltrainer VV CTO ’70

VV CTO ’70 zoekt een enthousiaste voetbaltrainer voor het G-jeugd team

Voetbalvereniging VV CTO ’70 in Duivendrecht heeft al jaren een succesvol G-team (senioren). Het aantal enthousiaste G-voetballers is sterk gegroeid. Daarom is VV CTO ’70 nu ook een G-team voor de jeugd gestart (13-18 jaar). Voor dit team zoeken wij een voetbaltrainer.

Enthousiaste voetbaltrainer G-jeugdteam gezocht.

Voor onze spelers zijn wij op zoek naar een enthousiaste voetbaltrainer die:

• training kan geven op dinsdagmiddag en een zaterdag in de maand een wedstrijd kan begeleiden. Later in het jaar zullen dit meerdere zaterdagen worden
  • zelfstandig trainingsoefeningen kan uitzetten (eventueel met ondersteuning van huidige trainer)
  • affiniteit heeft met kinderen met een beperking. D.w.z. kinderen die kwetsbaar zijn in bepaalde situaties en in de omgang met anderen, maar toch dolgraag willen voetballen;
  • een positieve houding heeft;
  • helder kan communiceren: eenvoudige opdrachten, eenvoudig taalgebruik, voorspelbaar;
  • duidelijk kan structureren: een duidelijke structuur biedt, veiligheid en voorspelbaarheid.

Doel van de G-training

Wat al deze kinderen gemeen hebben, is dat ze dolgraag willen voetballen! Voetballen is een middel om positieve ervaringen op te doen, zowel op sportief gebied als op sociaal en emotioneel gebied. De nadruk ligt niet op de prestatie, maar op de ontwikkeling van de kinderen binnen hun eigen mogelijkheden. Het positieve contact met de voetbaltrainers en met leeftijdgenoten binnen de veilige setting van het G-voetbal zorgt voor een gezonde ontwikkeling van het zelfvertrouwen.

Nog geen ervaring met deze doelgroep? Geen probleem, wij kunnen je helpen en opleiden om aan deze doelgroep training te geven.

Solliciteren op de vacature voor voetbaltrainer?

Ben jij de voetbaltrainer die wij zoeken? Neem dan contact op met het secretariaat: secretaris@vvcto70.nl