Stichting Prisma zoekt op korte termijn een

MEDEWERKER ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

voor 16 uur per week

Stichting Prisma

Prisma is een vrijwilligers-gedreven organisatie die al meer dan 40 jaar de maatschappelijke deelname stimuleert van  Amsterdammers met een verstandelijke beperking om bij te dragen aan hun talentontwikkeling en versterking van hun persoonlijk netwerk. Daartoe bouwen wij aan een ondernemende en resultaatgerichte organisatie, waarin intern en extern samenwerken centraal staat. Door een goede samenwerking is het voor de medewerkers prettig om bij Prisma te werken.

Jouw baan

Als medewerker administratieve ondersteuning lever je een belangrijke bijdrage aan een goed verzorgde administratie. Je schept er plezier in om deelnemers en andere betrokkenen zo goed mogelijk te woord te staan. Daarnaast word je blij van het werken met geautomatiseerde systemen en ben je hier vaardig in. Je werkt samen met twee enthousiaste en betrokken collega’s op de administratie.

Tot de taken behoren onder meer:

• Je beantwoordt de telefoon en e-mails
  • Je verzorgt mailings (mail, post) voor diverse activiteiten van Prisma
  • Je draagt bij aan een actuele invulling van de database
  • Je ondersteunt je collega’s op de administratie bij diverse werkzaamheden

Wie wij zoeken:

• Je hebt (v)mbo werk- en denkniveau
  • Je hebt (enige) ervaring in een administratieve functie
  • Je bent servicegericht, geduldig en hebt een hands-on mentaliteit
  • Je bent vertrouwd met geautomatiseerde gegevensverwerking en bestandsbeheer (o.a. SharePoint, RegiCare)
  • Programma’s als Excel, Word en Outlook kennen geen geheimen voor je

Ons aanbod

Een leuke functie binnen een klein en enthousiast team met een relevante maatschappelijke opdracht. Je werkdagen zijn op woensdag en donderdag. De aanstelling is voor een jaar, bij gebleken geschiktheid en voldoende financiering wordt het contract na een jaar verlengd. Prisma volgt de cao Gehandicaptenzorg; de functie is ingedeeld in groep FWG 30.

Informatie

Meer informatie over Prisma vind je op www.stichtingprisma.nl. Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Peter Swinkels; tel. 06 – 4118 3749

Stuur je motivatie en cv naar:

Stichting Prisma
T.a.v. Peter Swinkels, directeur

info@stichtingprisma.nl

Wij zien je reactie graag tegemoet