VACATURE COÖRDINATOR AANGEPAST SPORTEN JEUGD

Stichting Prisma is in verband met zwangerschapsverlof op zoek naar een
COÖRDINATOR AANGEPAST SPORTEN JEUGD voor 24-32 uur per week

Stichting Prisma
Prisma is een vrijwilligersorganisatie die al meer dan 40 jaar bijdraagt aan de maatschappelijke deelname van Amsterdammers met een verstandelijke beperking, onder andere door het organiseren van aangepaste (sport-) activiteiten. Daartoe bouwen wij aan een ondernemende en resultaatgerichte organisatie, waarin intern en extern samenwerken centraal staat. De organisatie bestaat uit 15 medewerkers op kantoor en ca. 200 vrijwilligers en stagiairs die zorgdragen voor de uitvoering van activiteiten in de stad.

Jouw baan
Als coördinator aangepast sporten ben je eerstverantwoordelijke voor de ontwikkeling en de uitvoering van de sportactiviteiten die Prisma organiseert voor kinderen in het speciaal onderwijs (cluster 1 en 3, basisonderwijs en voortgezet onderwijs). Je organiseert kennismakingstrajecten op deze scholen, zet naschoolse sportverenigingen op en coacht kinderen en hun ouders individueel. Het doel van de activiteiten is tweeledig: je brengt kinderen en jongeren in beweging en ondersteunt bij de toeleiding naar passend sportaanbod bij verenigingen in de wijk.

Jouw taken zijn onder meer
· Je coördineert wekelijkse sportactiviteiten van Prisma;
· Je stimuleert, motiveert en ondersteunt ouders met kinderen en jongeren bij de toeleiding naar passend verenigingsaanbod;
· Je ontwikkelt nieuw sportaanbod i.s.m. verenigingen/aanbieders in Amsterdam;
· Je stuurt aan en begeleidt buurtsportcoaches van Team Sportservice Amsterdam, stagiairs en ZZP’ers die worden ingezet op de activiteiten;
· Je bouwt aan en onderhoudt een groot netwerk van scholen, sportaanbieders en andere stakeholders in Amsterdam;
· Je bewaakt de afspraken (resultaten, budget, tijdpad) rondom de activiteiten zoals die zijn vastgelegd in het werkplan;
· Je levert input aan de administratie en rapporteert over de voortgang van de activiteiten;
· Je organiseert sportieve evenementen voor kinderen uit het cluster 3 onderwijs;
· Je geeft een keer per week Multisport training aan jongeren met een beperking.

Functie eisen
· Je hebt een afgeronde sport gerelateerde HBO opleiding; AALO, Sportkunde, Sportmanagement etc.
· Je hebt kennis van en ervaring op het gebied van aangepast sporten;
· Je hebt relevante ervaring in het coördineren van activiteiten;
· Je bent sterk in plannen en stressbestendig;
· Je beschikt over kennis en vaardigheden m.b.t. het begeleiden van groepen en individuen;
· Je weet knelpunten tijdig te signaleren en deze soepel op te lossen

Ons aanbod
Een dynamische functie binnen een klein en enthousiast team met een relevante maatschappelijke opdracht. Prisma volgt de cao Gehandicaptenzorg; de functie is ingedeeld in FWG 45. De arbeidsovereenkomst is voor de periode van het zwangerschapsverlof van 1 maart tot 1 augustus 2022.

Informatie en reactie: Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Boukje de Vries: 0610018614, bdevries@stichtingprisma.nl. Je reactie (motivatiebrief en cv) kun je ook naar Boukje mailen.