Stichting Prisma is op zoek naar een

ADMINISTRATIEF – SECRETARIEEL MEDEWERKER

voor 20 – 24 uur per week

(evt. uit te breiden met 8 u/w communicatietaken)

Stichting Prisma

Prisma is een vrijwilligersorganisatie die al meer dan 40 jaar passende vrijetijdsbesteding mogelijk maakt voor Amsterdammers met een verstandelijke beperking om hun persoonlijk netwerk te versterken en deelname aan de samenleving te bevorderen. Daartoe bouwen wij aan een ondernemende en resultaatgerichte organisatie, waarin intern en extern samenwerken centraal staat. De organisatie bestaat uit 15 medewerkers op kantoor en ca. 250 vrijwilligers die zorgdragen voor de uitvoering van activiteiten in de stad. De administratie bestaat uit 3 personen en vormt het kloppend hart van Prisma.

Jouw baan

Als administratief-secretarieel medewerker ben je eerstverantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de organisatie en van de diverse activiteiten. Je bent het aanspreekpunt voor de organisatie en draagt zorg voor een goede planning van de werkzaamheden.

Jouw taken zijn onder meer:

• Je zorgt voor een soepele samenwerking tussen de administratie en de rest van de organisatie
  • Je zorgt voor een actuele invulling van de database ten aanzien van deelnemers, vrijwilligers en activiteiten
  • Je maakt informatie uit de database beschikbaar voor rapportages voor collega’s en relaties
  • Je bent telefonisch aanspreekpunt voor deelnemers over hun activiteit
  • Je ondersteunt de diverse werkprocessen (o.a. opmaken van brieven)

Functie eisen

• Je hebt een MBO / MBO+ werk- en denkniveau en hebt ervaring in een vergelijkbare functie
  • Je bent flexibel en hebt een klantgerichte houding naar onze doelgroep en andere relaties
  • Je hebt kennis van en ervaring met administratieve processen binnen het werkgebied
  • Je hebt kennis van en ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking en bestandsbeheer
  • Ervaring met het softwareprogramma RegiCare is een pré

Ons aanbod

Een dynamische functie binnen een klein en enthousiast team met een relevante maatschappelijke opdracht. Prisma volgt de cao Gehandicaptenzorg; de functie is ingedeeld in groep FWG 35.

Extra optie

Deze functie kan bij gebleken geschiktheid evt. worden aangevuld met 8 u werkzaamheden op het gebied van communicatie (o.a. persberichten, nieuwsbrief, content website, social media).

Informatie:

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Peter Swinkels: tel. 06 – 4118 3749.

Reageren:

Stichting Prisma
T.a.v. Peter Swinkels, directeur
pswinkels@stichtingprisma.nl

Wij zien je reactie graag uiterlijk 19 november tegemoet. De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdag 24 november.