Uitstapjes

01 december 2018

Tuschinski

Een filmpje pakken in Tuschinski
De mooiste bioscoop van Amsterdam? Dat is natuurlijk Tuschinski. Met een drankje en een bak popcorn gaan we genieten van een mooie film!
We zoeken een mooie film uit en gaan in de lekkere stoelen van de bioscoop zitten. Licht uit, film aan! De bioscoopagenda is pas een week van tevoren bekend. Daarom kunnen we nu nog niet zeggen naar welke film we gaan. Maar gezellig wordt het zeker!

Waar: Amsterdam
Wanneer: zaterdag 1 december
Tijdstip: 13.30 uur
Aanmelden voor: vrijdag 30 oktober
Aantal deelnemers: minimaal 5 tot maximaal 10 Inbegrepen: entree film, een drankje en bak popcorn
Begeleiding: 1 op 5 deelnemers
Kosten: € 20,00 per persoon
Stadspas: € 10,00 per persoon

Dit uitstapje is geschikt voor mensen in een rolstoel, met een rollator of wandelstok.

Telefoonnummer: 020 886 62 60

Voor alle activiteiten en uitstapjes zijn de Algemene Voorwaarden van Stichting Prisma van toepassing. Deze vind je op onze website.

Woensdag,
17 december 2018

Varen tijdens de Amsterdamse Lichtjesfestival

Aan boord van de Ilje maak je een bijzondere rondvaart door de verlichte Amsterdamse grachten.

Tijdens het Amsterdam Light Festival kun je vanaf de boot genieten van bijzondere lichtkunstwerken. Onder het genot van warme chocolademelk met slagroom varen we door de grachten. Vaar je met ons mee?
Waar: Amsterdam
Wanneer: 17 december
Tijdstip: ’s middags, exacte tijd en datum volgt
Aanmelden voor: vrijdag 17 november

Aantal deelnemers: minimaal 14 tot maximaal 18
Begeleiding: 1 op 6 deelnemers
Kosten: € 21,50 per persoon
Stadspas: € 10,75 per persoon
Inbegrepen: rondvaart, chocolademelk met slagroom

Woensdag,
26 december 2018

Winter Efteling 2018

Over de ijsbaan zwieren of wegsmelten bij je favoriete sprookje. Op veler verzoek terug bij de Uitstapjes: de Winter Efteling!

Duizenden twinkelende lichtjes in de Winter Efteling. Dé plek waar de koudste dagen van het jaar het warmst aanvoelen. Deze Tweede Kerstdag ga je samen met enthousiaste vrijwilligers naar de Efteling. Je loopt het park door en geniet van een lekkere lunch. Aan het eind van de middag gaan we weer naar huis. Met fijne herinneringen om op terug te kijken!
Waar: Efteling
Wanneer: woensdag 26 december
Tijdstip: 9.30 uur
Aanmelden voor: donderdag 22 november

Aantal deelnemers: minimaal 25 tot maximaal 30
Begeleiding: 1 op 5 deelnemers
Kosten:€75,00                                                                                                                  voor deelnemers aan Prisma clubs & cursussen zijn de kosten € 55,00
Stadspas: niet van toepassing

Alleen bij voldoende deelname kan het uitstapje plaatsvinden.
Inbegrepen: vervoer, entree Winter Efteling, pizzalunch en een drankje

Mensen in een rolstoel, met een rollator of wandelstok kunnen mee.