Informatie over Prisma Clubs en Cursussen

We zijn erg blij je te kunnen laten weten dat we een aantal Clubs en Cursussen weer gaan herstarten. Dat doen we naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdagavond 17 november. Het aantal besmetting is gedaald, dat is goed nieuws. De strikte maatregels vanuit de overheid zijn versoepeld.

Als Prisma hebben we wederom samen met de vrijwilligers goed gekeken naar hoe we onze clubs en cursussen weer kunnen gaan draaien zodat het veilig is voor ons allemaal.
Helaas kunnen we niet alle activiteiten herstarten. Hieronder vind je meer informatie.

We herstarten:
* Zwemmen Marnix, vanaf maandag 23 november.
* Zwemmen AGO, vanaf dinsdag 24 november. ( let op in welke groep je zwemt, 1 of 2)
* Zaalvoetbal, vanaf dinsdag 24 november.
* Het Haventje op vrijdag 4 december en vrijdag 18 decemberin de Havelaar.
* Bowlen voor de woensdaggroep is op woensdag 2 december.
* Bowlen voor de zaterdaggroep start is op zaterdag 5 december. (degene die zijn ingedeeld voor bowlen, hebben mail ontvangen)

Zal niet herstarten:
Kookclub Zuid.

Toneel?
Beslissing nemen we maandag 23 november, onze deelnemers worden hierover gebeld.

Yoga is Online:
We bieden de yogalessen online aan op dinsdagavond. Dat is voor ons kleine clubje vaste deelnemers.
We willen vanaf dinsdag 6 januari 2021 de lessen weer in Buurthuis het Anker aanbieden.

Informatie per mail aan onze deelnemers/ouders en verzorgers
Afgelopen donderdag – 19 november – heeft Prisma iedereen per mail op de hoogte gebracht. Die mail is gestuurd naar deelnemers die al actief waren en waren ingedeeld bij de activiteiten vóór de stop van 19 oktober.
Let op: heb je hier vragen over, stuur een mail naar Prisma: info@stichtingprisma.nl

Belangrijk: Regels en richtlijnen voor alle Clubs en Cursussen
Voor alle Clubs en Cursussen die we weer gaan draaien gelden specifieke regels. We kunnen de activiteit alleen veilig doen als iedereen zich aan de regels houdt.

Dat geldt voor jou als deelnemer en voor onze vrijwilligers.
In de mail heb je die specifieke regels van de activiteit ontvangen. Houd je daar aan, alsjeblieft!
Voor alle Prisma deelnemers en vrijwilligers geldt:
* Heb je koorts?
* Heb je last van hoesten?
* Heb je benauwdheidsklachten?
* Ben je de afgelopen week in contact geweest met iemand met corona?
Heb je een of meerdere bovenstaande vragen met JA beantwoord, dan kom je niet naar de activiteit, meld je af bij Prisma en laat je testen. Zo houden we het veilig voor iedereen.

Afmelden doe je per mail: info@stichtingprisma.nl ( en meld je ook bij het groepsvervoer af. Telefoonnummer: 020-3032727)

Mondkapje verplicht
Reis je met het OV, reis je met een taxi of reis je in het groepsvervoer: de belangrijkste regel is dat je altijd een mondkapje moet dragen.
Een mondkapje draag je in al onze locaties waar we onze clubs en cursussen organiseren. Voor de zwembaden AGO en Marnix gelden eigen specifieke regels. Die regels hebben we per mail gestuurd aan onze deelnemers die zwemmen.

Heb je vragen over je clubs of cursus, of over de regels die gelden?
Mail aan:
info@stichtingprisma.nl

Of  je kunt bellen. We zijn aanwezig op maandag en donderdag.
Prisma telefoonnummer: 020- 8866260