Clubs & Cursussen voor Volwassenen

18 september 2018

Amsterdam Nieuw-West
Huis van de Wijk Het Anker

Kom tot rust met yoga. Onder leiding van een professionele docent doe je yogaoefeningen op de mat of op een stoel. Yoga is goed voor soepele spieren, geeft je kracht en nieuwe energie. Ontspannen ga je weer naar huis!

18 september 2018

Diemen
AGO Zwembad

Het recreatief zwemmen in het AGO zwembad is een gezellige club waar jongeren, volwassenen en ouderen lekker kunnen zwemmen. Je kunt oefenen met zwemmen en hierbij  aanwijzingen krijgen.

01 oktober 2018

Stedelijk
Tugela85

Stap eens in de huid van een ander. Met opdrachten, improviseren, spelen en oefenen onstaan de leukste scènes. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Vóór de zomerstop geven we met elkaar een voorstelling voor publiek!

Let op: Vanaf januari 2019 in Amsterdam Oost, op een nieuwe locatie en op dinsdag!