Clubs & Cursussen voor Volwassenen

Zaterdag,
13 oktober 2018

Amsterdam West
Huis van de buurt de Boeg

Lijkt het jou heerlijk om samen een taart te bakken? Bak dan met ons mee! Appeltaart, citroentaart, chocoladetaart. Bedenk maar welke taart je lekker vindt. Samen met vrijwilligers ga je aan de slag. De versgebakken taarten smikkel je samen met buurtbewoners op.

Elke tweede zaterdag van de maand in Huis van de Buurt de Boeg. Van 13 -16 uur
Wil je meer weten? Neem gerust contact met Prisma op. mail: info@stichtingprisma.nl

Kosten € 5,00 per keer, je schrijft je in voor een vast aantal keer. Het is geen inloop activiteit.
Je betaalt per factuur

Waneer:
zaterdag 9 maart
Zaterdag 13 april
Zaterdag 11 mei

Inschrijven >
01 januari 2019

Centrum

Gezellig samen eten en tips over leuke activiteiten in Centrum krijgen. Elke maand spreken we af in een buurtrestaurant om samen te eten en ideeën uit te wisselen over activiteiten bij jou in de buurt.
Je bent van harte welkom in de Reelkantine in activiteitencentrum Reel.
Adres: Tussen de Bogen 16, 1013 JB Amsterdam.
Op: woensdag 27 februari en woensdag 27 maart.
Tijd: 17.00 uur – 19.00 uur.

Kosten: € 3,00 / met Stadspas € 2,50
                                                                                                                                   Graag van te voren aanmelden in verband met het beperkte aantal plaatsen aan tafel.
Bel voor meer informatie: Stichting Prisma 020-8866260 of stuur een e-mail naar info@stichtingprisma.nl. Vind je het spannend om alleen te gaan naar de Stamtafel? Bel ons.

Inschrijven >