Clubs & Cursussen voor Volwassenen

08 september 2018

Amsterdam West

Bij de Voorleesclub aan de Gerrie Knetemannlaan, lezen vrijwilligers een keer per maand voor.
Er wordt gezellig in de woonkamer gelezen. Er zijn verschillende verhalen. Sprookjes, grappige verhalen en gedichten. En er is altijd een kopje thee bij.

De eerst volgende datum is zaterdag 8 september
Daarna elke 2e zaterdag van de maand.
Tijd: 15.30 – 16.30 uur

Er wordt een kleine bijdrage per deelnemer gevraagd. Wil je meer informatie? mail ons even: info@stichtinprisma.nl

08 september 2018

Amsterdam Noord

Bij de Voorleesclub aan de Kadoelerbreek, lezen vrijwilligers een keer per maand voor.
Tijdstip: 13.30 uur -14.30 uur

We vragen een kleine bijdrage per deelnemer. Mail ons voor meer informatie: info@stichtingprisma.nl

Vrijdag,
14 september 2018

Amsterdam West
Ontmoetingscentrum Da Costa

Heb jij zin in een gezellige avond? Dan is Het Haventje de plek voor jou!
Om de twee weken organiseren we een leuke en gezellige avond op vrijdagavond.
Er staat altijd wel een activiteit op het programma. Zoals Bingo, een Speurtocht door de buurt of een Quiz. Heb jij ideeën voor een leuke avond? Laat het ons weten!
We maken het programma begin september 2018 bekend.

Het Haventje heeft een Facebookpagina waar je lid van kunt worden. Het is een besloten groep. Wil je hier meer over weten, bel Prisma: 020 8866260.

: Ontmoetingscentrum Da Costa
Adres: Kinkerstraat 42 in Amsterdam West
Kosten: € 5,00 per keer

15 september 2018

Amsterdam Zuid
de Schinkelhoek Amsta

Bij de Voorleesclub aan de Schinkelhoek, lezen vrijwilligers een keer per maand voor.
Tijdstip: 15.30 uur -16.30 uur