Clubs & Cursussen voor Volwassenen

Zaterdag,
08 september 2018

Amsterdam Noord

Bij de Voorleesclub aan de Kadoelerbreek, lezen vrijwilligers een keer per maand voor.
Er wordt gezellig in de woonkamer gelezen. Er zijn verschillende verhalen. Sprookjes, grappige verhalen en gedichten. En er is altijd een kopje thee bij.
Zin om een keer te komen luisteren?
Meld je aan via onze website.
Elke 2e zaterdag van de maand.
Tijdstip: 13.30 uur -14.30 uur

We vragen een kleine bijdrage per deelnemer. Mail ons voor meer informatie: info@stichtingprisma.nl

Woensdag,
12 september 2018

Dansschool Eddy Spier

Stijldansen voor jong en oud! Bij stijldansen dans je samen met een partner en leer je de Quickstep, de Cha cha cha en nog veel meer. Bovendien leer je hoe je je danspartner moet begeleiden op de dansvloer. Naast de les is er gelegenheid om anderen te ontmoeten en gezellig iets te drinken.

Donderdag,
20 september 2018

Buurtcentrum de Meeuw

Samen een gezonde, lekkere maaltijd bereiden en recepten uitproberen. Aldoende leer je over kruiden en smaken en over gezond koken. Koken betekent natuurlijk ook het gemaakte lekker opeten en veel gezelligheid. Na het eten ruimen we samen op en wassen we af.

01 januari 2019

Amsterdam Noord

Gezellig samen eten en tips over leuke activiteiten in Noord krijgen. Elke maand spreken we af in een Huis van de Wijk om samen te eten en ideeën uit te wisselen over activiteiten bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom in De Driehoek op maandag 25 februari en maandag 18 maart.
Adres: Waddenweg 116, tegenover het politiebureau, het gebouw zit op de hoek.
Tijd: 16.30 uur
Kosten: € 2,00

Graag van te voren aanmelden in verband met het beperkte aantal plaatsen aan tafel. Bel voor meer informatie: Stichting Prisma 020-8866260 of stuur een e-mail naar info@stichtingprisma.nl.

Vind je het spannend om alleen te gaan naar de Stamtafel? Bel ons.
We denken graag mee over een oplossing.