Clubs & Cursussen voor Kinderen

Amsterdam Zuidoost

De Participatiecoach

Meedoen aan een activiteit in de eigen wijk? Gebruik maken van een voorziening dicht in de buurt? Maar je weet niet goed hoe? Dan is de participatiecoach van Prisma het eerste aanspreekpunt en de verbindende schakel.

De participatiecoach helpt ook bij het vinden van een passende Prisma-activiteit.

Wil je meer informatie, neem contact op met Stichting Prisma en vraag naar Kimberley Snoek: 020-8866260 Of stuur een mail naar: info@stichtingprisma.nl.

Zaterdag,

Amsterdam Nieuw-West
Club West

Wil je werken aan je conditie? En oefeningen doen in de gymzaal?

Bij deze fitnessactiviteit ben je volop aan het sporten in een leuke groep. Je dient zelfstandig te kunnen sporten en aanwijzingen te kunnen opvolgen.

Waar:

Fitness (ClubWest) wordt gegeven aan de Dokter Meurerlaan 10 te Amsterdam.

Kosten:

Je betaalt voor 10 lessen € 46,-

Je betaalt voor 25 lessen € 92,-

De betaling van de activiteit verloopt via ClubWest. Je kunt gebruik maken van het Jeugd Sport Fonds.

Donderdag,

Alphons Laudy

Vind jij dansen ook zo leuk? Kom dan elke dinsdagmiddag naar de dansles op de VSO Alphons Laudy school. Dit is een gezellige laagdrempelige dansles waarbij je kennis maakt met verschillende soorten dansstijlen zoals Streetdance, R&B en Hip Hop. Je leert pasjes en gaat ook aan de slag met het oefenen voor een optreden.

Locatie: Meer en Vaart 9, 1068 KV Amsterdam