Nederland, Amsterdam, 2010 en 2011 Cursussen stichring Prisma voor Brochure en vrijgebruik binnen stichting Prisma

Iedere dinsdagavond is het tijd voor toneel bij Prisma! Kom jij deze enthousiaste groep begeleiden?

Wat ga je doen?

Stap eens in de huid van een ander. Met opdrachten, improviseren, spelen en oefenen ontstaan de leukste scènes. Je hoeft niet per se ervaring te hebben, enthousiasme is vooral van belang. Samen met een professionele toneeldocente begeleid je een enthousiaste groep deelnemers tijdens de toneelles. Aan het einde van ieder seizoen geven we met elkaar een voorstelling voor publiek.

Wat verwachten we van je?

21 jaar of ouder, enthousiast over toneel en de doelgroep, geduldig.

Tijdsinvestering

Dinsdagavond 19.00-21.00 uur Centrum Kijkduin Amsterdam West.

Wat heeft stichting Prisma jou te bieden?

We bieden enthousiaste deelnemers en een gezellig team om mee samen te werken. Vanuit Prisma krijg je een training en begeleiding op het vlak van omgang met mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. In overleg is reiskostenvergoeding mogelijk.

Wat maakt dit werk de moeite waard?

Je bent het vaste gezicht voor de deelnemers die er iedere week weer naar uitkijken om toneel te spelen. Je krijgt daar van hen een enorme waardering voor terug! Daarnaast leer je nieuwe mensen kennen die net als jij de doelgroep een warm hart toedragen.

Aan de slag bij stichting Prisma

Nadat je je hebt aangemeld via iwillems@stichtingprisma.nl neemt onze vrijwilligerscoördinator Irene Willems contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je ook een introductiepakket waarin alle informatie staat over werken als vrijwilliger bij Prisma. Als vrijwilliger bij stichting Prisma moet je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overhandigen. Na ondertekening van de vrijwilligersovereenkomst, waarin wederzijdse afspraken staan, kun je aan de slag!

  • Deel op: