Zaalvoetbal

Stedelijk
Dapperschool

Zaalvoetbal

Doe mee met Prisma Zaalvoetbal! Vanaf maandag 4 maart starten we met deze sportieve activiteit. Lekker in een klein team sporten. We beginnen elke training met een warming up. Daarna doen we enkele oefeningen met de bal. En natuurlijk spelen we een potje zaalvoetbal! De trainingen worden gegeven door een professional en samen met een klein team van vrijwillgers. Kortom gezellig sporten. Lijkt het jou leuk om mee te doen!Schrijf je in. De eerste proefles kost €3.50.

Wilt u zich inschrijven voor deze activiteit, dan vragen wij u onderstaande velden zo volledig mogelijk in te vullen en daarna het formulier aan ons te verzenden. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om uw inschrijving te bevestigen.

Persoonlijke gegevens

man
vrouw

Geen email adres

Stadspas

Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl

Algemene voorwaarden

Ik verklaar mij akkoord met de Algemene Voorwaarden voor inschrijving en betaling.
U kunt betalen door het invullen van een machtiging voor automatische incasso (zie hieronder)

Betalingswijze

ik betaal per factuur
ik betaal per automatische incasso