Vrijdagmiddag Borrel Online

vrijdag
4 december 2020

Vrijdagmiddag BorrelEven samen de week afsluiten en je plannen voor het weekend delen. Gewoon vanuit je eigen woonkamer doe je mee via ZOOM.Pak je drankje erbij…

Vrijdagmiddag Borrel
Pak je drankje erbij en klets gezellig mee.

Vrijdag 20 november 16.00-17.00,

Hoe kan je meedoen:
Om mee te kunnen doen, moet je je aanmelden voor de activiteit.
Stuur een bericht of app een van onze participatiecoaches. Daarna neemt hij of zij contact met je op en legt uit hoe ZOOM werkt en jij mee kunt doen.
Kijk op TEAM voor de contactgegevens van jouw participatiecoach: Team Prisma

Via ZOOM kan jij meedoen, gewoon vanuit je eigen woonkamer, hoe leuk is dat!
ZOOM is een online-video bel app, daarmee kan de medewerker van Prisma jou zien.
Maar jij kunt ook de andere deelnemers zien.

Op onze site onder NIEUWS zie je wat het programma van de week is. Ook plaatsen we de events op onze facebookpagina: Stichting Prisma Amsterdam.

De uitleg over ZOOM vind je ook op onze website: Stichting Prisma Uitleg ZOOM

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.

• Persoonlijke Gegevens

• Stadspas

• Stuur ons ook een kopie van de voor- en achterkant van jouw stadspas. Dat kan er post of per mail: info@stichtingprisma.nl
  • Heb je een bewindvoerder?

• Algemene voorwaarden

• Betalingswijze